Hogyan lehet befektetni a Bitcoinba 2020-ban?

A Bitcoinba történő befektetés nem olyan bonyolult, mint gondolná.

2016 végén vettem részt a Bitcoin-ban, és el kell mondanom, hogy éppen ez volt a megfelelő idő.

De 2016 után a Bitcoin rengeteg hullámvölgyet tapasztalt, ami végül a jelenlegi időt tette a következő legjobb időpontnak a Bitcoinba történő befektetéshez.

Tudom, miért vagy itt:

Elhatározta, hogy befektet a Bitcoin-ba, és ez egy nagyszerű döntés, amit el kell mondanom, de minden esetre, ha Ön egyike ezeknek a szkeptikusoknak, ajánlom, hogy olvassa el ezt az útmutatót: A Bitcoin jó befektetés 2019-ben?

A nem szkeptikusok számára a következő kérdésekre fogok válaszolni ebben az útmutatóban:

 • Hogyan lehet befektetni a Bitcoinba?
 • Hol lehet befektetni a Bitcoin-ba?
 • Miért érdemes befektetni a Bitcoin-ba?
 • Mennyit kell befektetni a Bitcoinba?
 • Ha befektetne a Bitcoin-ba?

Kezdjük tehát:

Hogyan kezdjünk el befektetni a Bitcoin részvényekbe? [Beginner’s Bitcoin (BTC) befektetési útmutató]

A Bitcoin csodálatos technológia, és nem okos, ha nem fektet bele, elsősorban miután megértette, mi az?

De sok befektető továbbra is kitér a Bitcoin elől, és hiányzik az arany lehetősége, hogy pénzét 10x vagy 100x növelje. Igen, ezek a visszatérések még mindig lehetségesek, ha okosan játszol.

Tehát az ilyen kitűzött befektetők megsegítése érdekében írom a mai útmutatót.

Ha Ön ezek közé tartozik, akkor ezt az útmutatót a Bitcoin-befektetés terveként használhatja.

Természetesen testreszabhatja ezt az útmutatót kívánsága szerint, de a Bitcoin befektetésnek két alapvető aspektusa van, amelyeket szeretnék, hogy soha ne változtasson vagy változtasson, függetlenül attól, hogy mi !!

Itt vannak ezek a szempontok:


 1. Megbízható Bitcoin csere kiválasztása a Bitcoin vásárlásához
 2. Biztonságos pénztárca a bitcoinok tárolásához

Nem számít, mi történik, nem szabad kompromisszumot kötnie a Bitcoin cseréjével és a Bitcoin pénztárcájával kapcsolatban, mert ha mégis megteszi, akkor biztosan elveszíti befektetését, mielőtt élvezné annak örömét.

Meg kell értenie, hogy a Bitcoin nem olyan, mint a hagyományos eszközök. Ehelyett a Bitcoin teljes mértékben az Ön felelőssége, amelyet Önnek kell birtokolnia a saját Bitcoin-kulcsaival.

Alsó sor: A privát kulcsok nem ellenőrzése a bitcoinok elvesztésének szinonimája.

Most, hogy ismeri a Bitcoin-ba történő befektetés alapvető előfeltételeit, beszéljünk ezekről a szempontokról részletesen, hogy jól ismerje a Bitcoin-befektetéseket.

Hol lehet befektetni a Bitcoin-ba?

A Bitcoinba való befektetés manapság egyszerű.

Még abban a napban, amikor nem voltak Bitcoin-tőzsdék, nehéz volt bitcoinokba fektetni. Abban az időben az emberek fórumokon és magáncsoportokban koordináltak, hogy befektessenek a Bitcoin-ba.

De most külön Bitcoin-tőzsdéket rendelt a Bitcoin-befektetők minden típusához.

Nem számít, ha fiat készpénzzel vagy banki átutalással, vagy akár hitel- vagy betéti kártyával szeretne befektetni a BTC-be, ezek a lehetőségek már elérhetőek az egész világon.

Itt található az országonkénti szolgáltatások listája, ahonnan befektethet a Bitcoin-ba:

Befektetés Bitcoinba (BTC) Gyorsvásárlási linkek
CEX.io (Minden ország) [Ajánlott] Próbálja ki most
Coinbase (Egyesült Királyság, USA, Európa, Kanada stb.) Próbálja ki most
Coinmama (Minden ország) Próbálja ki most
Wirex (Európa & Egyesült Királyság) Próbálja ki most
Bitit (USA, Egyesült Királyság, Európa, Ausztrália, Kanada stb.) Próbálja ki most
Binance.je (Egyesült Királyság & Európa) Próbálja ki most
LocalBitcoins (Minden ország) Próbálja ki most
BitBay Próbálja ki most
Exmo Próbálja ki most

Ezen tőzsdék többsége lehetővé teszi bitcoin vásárlását azáltal, hogy olyan fiat pénznemeket helyez el, mint USD, EUR vagy GBP. Itt KYC-ellenőrzést kell végeznie, és át kell adnia a fiat pénznemét a fiat kapcsolt kriptotárcájukra. Ezután kicserélheti a fiatot Bitcoinra.

 • KAPCSOLÓDÓ: Hogyan vásárolhatunk Bitcoin-ot bankszámlával vagy banki átutalással?

Megértem azonban, hogy nem minden ország szerepel ebben a listában, és valószínű, hogy nincsenek eszközei a fiat pénznemének a Bitcoin-ra történő cseréjére. Azoknak a felhasználóknak itt áll a szolgáltatások listája, amelyek lehetővé teszik a Bitcoinba történő befektetést hitel- vagy betéti kártya használatával:

Mindezeket a fent felsorolt ​​szolgáltatásokat igénybe vettem, és megtalálom Coinmama nagyon gyors a bitcoinok szállítása, és az ügyfélszolgálatuk is nagyon támogatja az olyan új felhasználókat, mint te !! Ezért gondolom, hogy a Coinmama a legjobb módszer a Bitcoinba történő befektetésre.

Néhányan közületek nem rendelkezhetnek hitelkártyával / bankkártyával, és készpénzzel szeretnének befektetni a Bitcoin-ba. Tehát az ilyen felhasználóknak ajánlom LocalBitcoins.

A LocalBitcoins egy csak P2P Bitcoin szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen a Bitcoin földi vásárlóival és eladóival 200 ország 15000+ városában.

Mostanáig háromszor használtam LocalBitcoins-t, és sima volt.

Ezenkívül a LocalBitcoins egy dedikált szolgáltatás a Bitcoin befektetésekhez, és úgy működik, mint a letét a kettő között, ezért nem kell aggódnia a partnerkockázat miatt.

De mindenképpen ellenőrizze és vegye fel a kapcsolatot a hírneves BTC kereskedőkkel, ha megnézi hírnevük pontszámát. Továbbá, ha szeretné, elolvashatja a mi oldalunkat Kezdő útmutató a LocalBitcoins webhelyen !!

Tehát ezek a legjobb lehetőségek, amelyek segítségével könnyedén befektethet a Bitcoin-ba.

Idővel frissíteni fogjuk ezt a részt, mivel megbízhatóbb lehetőségeket találunk az Ön számára a Bitcoinba történő befektetéshez. De most, ha ezek közül a szolgáltatások közül egyet választ, akkor jónak kell lennie !!

Jegyzet: Hacsak nem idegen országból származik, képesnek kell lennie arra, hogy e szolgáltatások segítségével befektethessen a Bitcoin-ba. De akkor is, ha nem tudja megérteni, hogyan fektessen be a Bitcoinba az országában, akkor ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, és mindent megteszünk, hogy elkezdhesse a Bitcoin használatát?

Most a következő természetes kérdés, amely felmerülhet a fejében, miután befektett a Bitcoin-ba, az, hogyan lehet biztonságban tartani? És ezt fogjuk megvitatni a következő részben.

Hol tárolja a Bitcoin?

A bitcoinok biztonságos tárolása kiemelkedő fontosságú.

A Bitcoin önálló pénz, amely ellentétben áll a bankjában tartott USD vagy EUR devizákkal.

De sok Bitcoin befektető elköveti ezt a hibát a Bitcoin tárolásakor & egyéb kriptovaluták szolgáltatásokkal, akiktől vásárolták ezeket a pénznemeket.

És azt kell mondanom, hogy ez pokolian rossz dolog !!

Azok a befektetők, akik ezt megteszik, végső soron sok Bitcoin-váltás áldozatává válnak, amelyek hébe-hóba folyamatosan előfordulnak. Ha nem hiszed, hogy látod ezeket a titkosítási hackek statisztikáit 2011 óta:

Ha nem akarja, hogy a gondatlan befektetők közé tartozzon, válassza a Bitcoin magánkulcsait vagy a Bitcoin 12 szavas magját !!

Hogyan kell csinálni?

Nos, ezt megteheti úgy, hogy kiválasztja a legjobb Bitcoin pénztárcákat hűtőtárolásra, amelyeket mi magunk használunk bitcoinjaink és kriptovalutáink megtartásához. Íme a két ajánlás:

Ezen pénztárcák bármelyikével rögzítheti a Bitcoin pénztárca 12 szavas magját, és ez a mag képes helyreállítani az összes pénzt akkor is, ha elveszíti a pénztárcáját, vagy ha a pénztárca megsérült.

Természetesen vannak más Bitcoin pénztárcák is a piacon, de úgy gondolom, hogy csupán 100 dollárt költeni egy Bitcoin hardver pénztárcára, ez nem okozhat problémát egy olyan hosszú távú befektető számára, mint te.

És főleg akkor is, amikor ez a hardver pénztárca megvédi a Bitcoin befektetését, amely valamikor dollár milliókat érhet.

Néhány más szoftveres Bitcoin pénztárca, amelyet a zsebszerű változtatáshoz használhat, a következő:

 • Mobil: Coinomi
 • Asztal: Exodus

Azt javaslom, hogy ne takarítson meg jelentős összegeket ezekben a szoftver pénztárcákban, mert mindig csatlakoznak az internethez, és feltörhetők.

Végül távol tartsa magát a Brain pénztárcától és a papír pénztárcától, mert unalmas használni, és biztonsága a felhasználó online biztonsági kompetenciájától függ. Emellett nem kell papír- vagy agytárcát használnunk 2019-ben, amikor biztonságosabb lehetőségeink vannak, például hardveres és szoftveres pénztárcák.

Miért érdemes befektetni a Bitcoin-ba?

Ha néhányan még mindig zavarban vannak a Bitcoin-befektetéssel kapcsolatban, akkor azt javaslom, hogy maradjon ki a végéig, mert megosztom, miért választom a Bitcoinba történő befektetést.

De egyelőre azok, akik nem tudják:

A Bitcoin azért készült, hogy alternatívát nyújtson a hagyományos banki szolgáltatásokhoz.

Ez azért van, mert a Bitcoin alapítója, Satoshi Nakamoto tudta, hogy a bankok nem fogják megállítani a ragadozó banki tevékenységüket, és végül az olyan közönséges tömegek, mint te és én, továbbra is szenvednek inflációs politikájuktól.

Ezért hozta létre Satoshi a Bitcoint, és most fedezetként működik az egyszerű emberek számára a kudarcot valló bankrendszerrel szemben.

A Bitcoin apolitikus, és egyetlen entitás sem irányítja, így szinte lehetetlen lebontani. Másrészt nagyon olcsó a Bitcoin használatával lebonyolítani, mert szó szerint dollármilliókat lehet perceken belül néhány centes díj ellenében határokon átvinni..

Ez a Bitcoin előtt nem volt lehetséges.

Végül a Bitcoin teljes kínálata véges, és soha nem lesz több, mint 21 millió bitcoin.

Csak 21 millió bitcoin keletkezik, amelyek közül 3,5 milliót még ki kell bányászni, és körülbelül 4 millió érme már elveszett, így a világ 7 milliárd lakosságának tényleges 13 millió bitcoin-tartalma maradt az írás idején..

Rájössz, milyen szűkös?

Gondoljon csak erre !!

Azt hiszem, most már tudja, miért kellene befektetnie a Bitcoin-ba !!

Bitcoin (BTC) befektetési stratégia 101: Mennyit kell befektetni a Bitcoinba?

Most a következő nyilvánvaló kérdés, amely a befektetők fejében megmarad, az, hogy mennyit kell befektetni a Bitcoinba?

Nos, nincs egy mindenki számára megfelelő válasz erre a kérdésre, de a befektetés alsó sora a következő legyen:

 • Mennyi a kockázati étvágyad?

Ha Ön kényelmesen megválaszolja ezt a kérdést, akkor jó helyzetben van.

A kérdés megválaszolásának másik perspektíváját Andreas Antonopoulos, a híres Bitcoin-evangélista adja:

Azt mondja, hogy a vagyonának annak a százalékának, amelyet be kellene töltenie a Bitcoin-ba, meg kell egyeznie a Bitcoin mint alany megértésének százalékával.

És én is ezt érzem kiváló barométernek, mert végső soron megakadályozza Önt abban, hogy túlzottan elkötelezett legyen egy befektetés mellett. Tehát ez egy jó módszer a kezdéshez.

Végül sokan megkérdezik, hogy mi a minimális Bitcoin befektetés, amelyet el kellene érniük?

Kezdhet akár 50 vagy 100 dollárt is, hogy havonta vagy hetente befektessen a Bitcoin-ba, és így nem próbálja megragadni a Bitcoin árát.

De önmagában nincs minimális befektetési követelmény, amelyet maga a Bitcoin hálózat határoz meg, de lehetnek olyan Bitcoin-szolgáltatások, amelyek minimum Bitcoin-befektetési kritériumokkal rendelkeznek ahhoz, hogy rajtuk keresztül vásárolhassanak Bitcoin-t..

Mikor kell befektetni a Bitcoin-ba?

Bármikor megvásárolhatja a Bitcoint, amikor magabiztosnak érzi magát, hogy megértette, mi az !! Semmi sem akadályozza meg a Bitcoin vásárlásában, különösen akkor, ha az egész világon 24 X 7-es forgalomban van.

De tudom, hogy néhányan tökéletes árat szeretnének elérni, mielőtt belekezdenének egy Bitcoin-befektetésbe. És hadd legyek őszinte, senki sem tudja ezt a belépési pontot, és mindenki csak találgat !!

Tehát a legjobb idő van, és a Bitcoin megvásárlásának legjobb módja fokozatosan minden héten vagy havonta.

De mégis, ha egyösszegű pénzt akar fogadni a Bitcoin-on, és árajánlatot keres, akkor a Bitcoin Mayer Multiple és a Bitcoin NVT Ratio adhat némi ötletet vagy tippet.

Hogyan lehet befektetni a bitcoinba Indiában?

Az indiai Bitcoinba történő befektetés kissé unalmassá vált, különösen azután, hogy az RBI megszakította a bankok és az indiai kriptovaluta-tőzsdék kapcsolatát.

De a Bitcoin nem illegális Indiában, és ezért sok szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az indiai Bitcoin-ba fektessenek be peer to peer módon. Néhány ilyen szolgáltatás:

Hogyan lehet befektetni a bitcoinba Dél-Afrikában?

Dél-afrikai régiót különösen érdekelte a Bitcoin, és számos módon lehet befektetni a Bitcoin-ba Dél-Afrikában. Néhány Bitcoin szolgáltatás, amely lehetővé teszi a BTC-be való befektetést a dél-afrikai rand (ZAR) segítségével:

Befektetés a Bitcoin bányászatba

2019 van, és én nem javasolnám, hogy fektessen be a Bitcoin bányászatába, hacsak nem hajlandó előre és 100 dollárt elkölteni.

A Bitcoin-bányászat már jóval 2014-2015-ben az egyéni befektetők számára elérhetővé vált. 2014 és 2015 között a felhőbányászati ​​szerződések korábban magánbefektetőknek működtek, de már nem.

A Bitcoin bányászat nagyon energiaigényes és költségigényes folyamat, amelyhez külön adatközpontok és bányafarmok szükségesek. Ezért most nincs értelme befektetni a Bitcoin bányászatába.

Ehelyett azt javaslom, hogy vagy vásároljon Bitcoin-t, vagy kereszen Bitcoinot azzal, hogy dolgozik rajta !!

Következtetés: Hogyan kezdjük a Bitcoin használatát?

Úgy gondolom, hogy mára választ kapott a következő kérdéseire:

 • Hogyan lehet pénzt befektetni a Bitcoin-ba?
 • Hogyan lehet befektetni a bitcoinba és pénzt keresni?
 • Hogyan Bitcoin? vagy Hogyan kezdjünk hozzá a Bitcoin-hoz?

Tehát most el akarom mondani miért fektettem be a Bitcoin-ba?

Befektettem a BTC-be, mert elrobbant az a tény, hogy a pénz a kormányok területén és ellenőrzésén kívül is létezhet. A Bitcoin segített megkérdőjelezni a pénzzel kapcsolatos megértésemet.

Végül meg tudnám találni, mi a pénz? És mi legyen & nem szabad?

Végül arra a következtetésre vezettem, hogy:

A Bitcoin megöli azt az ösztönzést, amely miatt a politikusok politizálnak, a bankárok pedig banki tevékenységet folytatnak !!

Ezért HODL BTC-t és továbbra is arra biztatom az embereket, hogy tegyék ugyanezt !!

Ha további kérdése van a BTC befektetésével kapcsolatban, akkor bátran forgasson az alábbi megjegyzések részben. És ha úgy találja, hogy ez az útmutató hasznos, akkor terjessze a szeretetet azáltal, hogy megosztja a Twitteren, a táviraton, & Facebook !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector