A Ripple legújabb ártrendje és gyors előrelépése a Mainstream Finance-be

A Ripple XRP mindig is egyedi érme volt egyedülálló helyzete miatt, mivel kezdettől fogva véges számú érme van, és a hagyományos kriptopénz helyett inkább egy egyedi fizetési rendszer része. Ezért fejlesztései mindig is egyedülállóak voltak, és nem voltak kitéve a bányászoknak, akik egyébként nagy beleszólást gyakorolnak más érmék történéseibe. Ezúttal a hírek a Ripple XRP központ az ára körül (nyilván), az anyavállalat pert az R3 ellen és a SWIFT nyilvánítását első számú célpontnak, amelyet a közeljövőben felül kell küzdeni. Egyéb pozitív hír szimbolikusként a Ripple XRP új mérföldkövét tartalmazza Elérte a 100. regisztrációt a RippleNet-en.

Most folytatjuk a legújabb ártrend A kriptovaluta Ripple XRP 10% -kal gyarapodott az elmúlt napokban, elérve a folyamat során majdnem 0,27 USD-t, de később elvesztette az értékét, és ismét 0,25 USD-n ért véget..

Most a legtöbb kriptovaluta csúszó tendenciát tapasztalt XRP egyre nagyobb volt, és ez nem valami új. A Ripple XRP azt mutatta, hogy független a többi valutától, ha ártrendről van szó, ahelyett, hogy olyan dominócsomaggal foglalkozna, mint a többi. A kereskedési volumen is inkább nőtt, mint csökkent az elmúlt hetekben, mint más kriptovalutáknál.

Az egész az XRP piaci felső határa még mindig megközelíti a 10 milliárd dollárt, és meglehetősen lenyűgöző egy olyan valuta számára, amely még mindig Kínába kell, hogy belépjen. Bitcoin és Ethereum akkor is nyíltan kereskednek Kínában, amikor a kormány visszafogja tőzsdéjét, miközben a Ripple csak be akar lépni Kína e-kereskedelmi szerepkörben, és nem csak a kereskedelem egyedüli célja.

Összességében tehát meglehetősen semleges hét a piacon lévő kriptovalutára nézve, és ez rendkívül jó, tekintve, hogy inkább fizetési rendszerről van szó, mint valutáról. Kisebb ingadozások azt jelentenék, hogy végre lesz egy kriptopénzünk, amelyet hatékony módon lehet felhasználni online vételre és eladásra.

Más hírek szerint a Ripple hálózat beperelte az R3-at, amely viszont maga a Ripple ellen indult a kockázati finanszírozási partnerségi szerződésükkel kapcsolatos problémák miatt. Az eredeti szerződés alapján, R3 óriási lehetőség vásárlása lett volna 5 milliárd Ripple XRP tokenek az eredeti 0,0085 dolláros alapáron, ha teljesíti kötelezettségvállalásait. Azta. Ez valóban játékváltó az érme árán, mivel csak 100 milliárd Ripple XRP-t hoztak létre valaha, és mivel az ár 0,24 dollár körül mozog, az egész csomag most 1,2 milliárd dollárt ér és növekszik.

De, A Ripple ellenértéket adott az R3-ra azt állítani, hogy ez utóbbi nem teljesítette a szerződésjog szerinti kötelezettségeit, és ezért nem engedik meg neki vásároljon XRP-t ezen az áron és ehelyett kénytelen lenne Ripple büntetõ kártérítést és ügyvédi díjat fizetni az ügy helyett.

Ha Ön az XRP befektetője, akkor szoros füleket kell tartania az esetről, mintha Az R3 sikeresen megalapozott, kezükbe vehettek egy XRP tokent, és ez egy ideig legalább 5-ig csökkentheti az árat milliárd új érme nem az, amit az orvos megrendelt a Ripple számára. Ez minden bizonnyal egyedülálló eset, de az árcsökkenés garantált, ha az R3-nak van módja.

Más hírekben A Ripple bejelentette a SWIFT-t is mint a jövő elsődleges célpontja. Természetes, hogy a Rippe ezt megteszi, mivel a kriptovaluta inkább fizetési megoldásként képzeli el magát, amely összekapcsolhatja a fiat pénznemeket, valamint a blokklánc és a kriptovaluta világát. A Ripple tranzakciós főkönyv gyors, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, hogy bevett csatornát vegyen fel, mint például a SWIFT, amely több mint 200 országban működik. Tehát nagyszerű dolgok rejlenek a Ripple XRP jövőjében, amelyek jelenleg más kriptovaluták elérhetőségén kívül esnek.

Most, ahogyan azt újra és újra említettük, a Ripple nem akar önállóan valuta lenni, inkább közvetítő pénznemként stílusosítja magát, amely a hagyományos pénzügyi intézményeket segítené szerte a világon. Ez annak az oka, hogy a közgazdászok és a bankárok kinevetik a bitcoint, miközben a Ripple-t gyakran bókolják.

A Ripple fejlődésének része, hogy minél több pénzügyi szervezet jelentkezzen be hálózatába. Nemrégiben megtörtént 100 bejelentkezést ünnepelt a RippleNet nevű blockchain hálózatán. Bár ez az adat kevésnek tűnik, valójában a nehézsúlyú pénzügyi szervezeteket képviseli szerte a világon, amelyek készek együttműködni a Ripple-szel, hogy elmozduljanak az egész világon alkalmazott jelenlegi adósságalapú rendszertől.

Figyelemre méltó márkák, köztük a nemzetközi pénzátutalást ellenőrző márkák is szerepelnek a Ripple ezen lenyűgöző ügyfélkörében. A legutóbbi jövedelmezők között van az Egyesült Arab Emírségek alapú hitelező RAKBANK és az Egyesült Királyság pénzváltó cége, az IFX. A mexikói székhelyű, nem banki alapú pénzügyi szolgáltató lesz az első olyan szervezet, amely megpróbálja kipróbálni a Ripple kriptovalutát. Ha sikeres lesz, akkor biztosan kijelenthetjük, hogy a Ripple nagyon közel áll az e-kereskedelem és más ágazatok mainstream irányába.

Szóval, lépést tartani a hírekkel!

OLVASSA EL a Binance X-et, hogy segítse a kriptográfiai tömeges alkalmazást


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector