7 legjobb brit készlet, amelyet 2021-ben és azon túl kell keresni

Az első 7 brit részvény hosszú távon 2021-ben nézhető

Szeretne belépni az Egyesült Királyság tőzsdéjére 2021-ben? Szeretné felfedezni, hogy mely brit felső részvényekbe érdemes befektetni az új évre és hosszú távra? Megvannak a legjobban teljesítő brit játékosok, akiket figyelembe vehet 2021-ben és a jövőben is.

Mielőtt közelebbről megvizsgálnánk ezeket a 2021-re vonatkozó legjobb brit részvényeket, íme a legjobb választásunk:

1. AO World Nyrt. (LON: AO)

2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)

3. Premier Foods Nyrt. (LON: PFD)

4. Taylor Wimpey Nyrt. (HON: TW)

5. Burberry Group Nyrt. (LON: BRBY)

6. JD sportdivat (LON: JD)

7. Ocado Group Plc (LON: OCDO)

Ezeket a legjobb részvényeket megvásárolhatja az Egyesült Királyságban, csakúgy, mint sok más címen eToro és fizessen 0% jutalékot!

Szó sincs róla, 2020 olyan év volt, amelyben senki sem tudta megjósolni.

Az idei jelentős kihívások és pusztító eredmények fényében 2021 nem csak a sarkon van, hanem tárt karokkal fogadja, mivel a vállalkozások visszatérő évévé válhat szerte a világon.

Bár a tőzsde itt-ott megszokta a meglepetéseket, mivel a kereskedők és a befektetők számára egyaránt pozitív és negatív híreket közvetít szerte a világon, ez a meglepetés tényező 2020-ban nagy volt.


Két tényező játszott óriási szerepet ebben az évben, az egyik nyilvánvaló, a másik pedig irányította világunkat, ahogy váratlanul ismerjük, Covid-19.

A második kulcsfontosságú tényező mellett az Egyesült Királyság és az Egyesült Királyság tőzsdéje, a Brexit.

Ahogy belépünk az új évbe, mindkét kulcsfontosságú tényező továbbra is vezető szerepet játszik 2021-ben, mivel a vállalatok folyamatosan alkalmazkodnak az új változásokhoz mind rövid, mind hosszú távon..

Azok a vállalkozások, amelyek képesek voltak alkalmazkodni a Covid-19 által ránk kényszerített új normális intézkedésekhez, beleértve azokat a márkákat is, amelyek a fogyasztók pénzügyi keretei között voltak, természetesen a legjobban teljesítő brit részvények voltak 2020-ban.

De az oltóanyag-hírek fényében 2021 várhatóan visszatérési éve lesz azoknak a vállalkozásoknak, amelyeket minden iparágban hatalmasat sújtottak, mivel az Egyesült Királyság gazdasága megkezdi a várva várt gyógyulási folyamatot.

Egyelőre azonban még nem vagyunk egyértelműek.

2021 eleje tovább korlátozódik az egész országban a Covid-19 biztonsági intézkedések, az esetleges további lezárási időszakok és az országszerte elkövetett elbocsátások növekedése miatt, mivel a világon tömeges oltások lesznek tanúi..

Amint az Egyesült Királyság közelebb kerül a Brexit-egyezményhez, a vállalatok is arra fordítják az idejüket, hogy kezeljék azokat a hatásokat, amelyekkel jelenleg vagy most szembesülnek, valamint azt, amit 2020 hozott.

Az új vakcinával ellenőrzött halálos vírus reményteljes pozitív híre mellett az Egyesült Királyság más pozitív tényezőket is tapasztalt. A vállalkozások az egész országban megtapasztalták és sikeres számadatokat mutattak be éves jelentéseikben, és előrejelzéseik szerint tovább viszik a 2021-ig tartó és későbbi sikertörténeteiket.

Menjünk hát egyenesen az Egyesült Királyság 7 legjobb teljesítményt nyújtó részvényének felfedezésére, amelyek 2021-ig és tovább vezetnek.

7 legjobban teljesítő brit részvény 2021-ig és azon túl

Ez az év az alapvető kiskereskedelmi üzletekkel együtt a technológiai ipar, az e-kereskedelmi ipar és az ingatlanpiac éve volt, hogy három.

De mivel belemerülünk az Egyesült Királyság legjobb részvényeibe, amelyek erősen teljesítenek a háttérrel, az idei kihívások ellenére az Egyesült Királyság legjobban teljesítő részvényeinek többségét is alulteljesítették, ezért ezeket a részvényeket sem zárjuk ki, mivel ezek a részvények lendületet kapnak és jól halad a jövőbe való elmozdulás terén.

Kezdjük tehát 7 olyan brit top részvényrel, amelyek 2021-ben részesei lehetnek, és amelyek nagy potenciális részvények, amelyek hozzáadhatók portfóliójához, valamint ezeknek a nagy márkáknak az előre látható módon való tartása.

A legjobb brit készletek, amelyeket 2021-ben kell keresni:

 1. AO World PLC (LON: AO)
 2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)
 3. Premier Foods Nyrt. (LON: PFD)
 4. Taylor Wimpey Plc (HON: TW)
 5. Burberry Group Nyrt. (London: BRBY)
 6. JD sportdivat (LON: JD)
 7. Ocado Group PLC (LON: OCDO)

1. AO World PLC (LON: AO)

AO World Plc részvény

Azok számára, akik esetleg még nem hallottak az AO World-ről, itt az ideje, hogy megismerkedjenek ezzel a brit elektromos kiskereskedővel.

A nagy-manchesteri Boltonban található székhely, amelyet 2000-ben John Roberts alapított, azóta a londoni tőzsdén jegyzik, és az FTSE 250 vezető szereplője.

1,93 milliárd font piaci korlát és bevétele erősen növekszik, ez az elektronikus kiskereskedő nemcsak azt bizonyítja, hogy képes a jelenlegi egyik legerősebb elektronikus kiskereskedővé válni, hanem 2021-be és további.

Mivel az Egyesült Királyság legnagyobb, online csak elektronikus és fehéráru-kiskereskedője, magas követelményeket támaszt és minden versenyző számára, aki be akar lépni az egyenletbe, valami különlegeset kell kínálnia ahhoz, hogy ugyanabba a kategóriába tartozzon, mint ez a márka..

Az Egyesült Királyságon belül működő márka mellett díjnyertes ügyfélszolgálati csapata működik, a cég Németországban is működik.

Egy másik egyedülálló értékesítési pont és óriási vonzerő a vállalat számára az, hogy az üzlet mindent megtesz annak érdekében, hogy zöldebb környezetet biztosítson, mivel Európa kifinomult hűtőszekrény-újrafeldolgozó üzemének a tulajdonosa.

A társaság FY21 időközi jelentésében megerősítést nyert, hogy a vállalat növekedése óriási eredményekkel nőtt.

Áprilistól szeptember 30-ig a vállalat 53,2% -os növekedést ért el a teljes bevételben, 717,0 millió fontra nőtt 2019-hez képest, ugyanezen időszak alatt 468,2 millió fontot hozott..

Fantasztikus eredmény az Egyesült Királyság és a német fogyasztói keresletből a legutóbbi események fényében.

És ez nem állt meg az izzó társaságnál.

A vállalat beszámolt a csoport adózás előtti eredményéről is, amely 18,3 millió fontot tett ki, amely 2019-ben 5,9 millió font veszteségből származott..

Pénzügyi bontásban a vállalat a német piacon a bevételek 85,2% -os mozgását mutatta, ami megállíthatatlan erőnek bizonyul.

Az alapító és vezérigazgató, John Roberts kifejtette gondolatait az idei eredményekről és a jövőbe való elmozdulásról:

„Ez egy fél év volt, mint senki más. Hiszem, hogy ennek eredményeként a piacunk örökre megváltozott. Az Online ma az uralkodó kiskereskedelmi csatorna mind az ügyfelek, mind a gyártók számára, és örülök annak, hogy az AOer-ek hogyan tudtak szembenézni a viselkedés ezen strukturális változásával. ”

További további megjegyzések kifejezték, hogy a csoport „hatalmas lépéseket tett előre” európai jelenlétének megerősítése és megerősítése terén.

Mivel az üzletág európai oldala mostanra felfordult egy nyereséges platformra, amelynek célja a növekedés felgyorsulása Németország-szerte, és folytatódik az Egyesült Királyságban és potenciálisan azon túl is.

Mivel a társaság árfolyama növekszik, az idei látványos eredmények mellett, amelynek vége lesz, ez a társaság egy Egyesült Királyság részvényévé teszi a 2021-es évre szóló felvásárlást, de a jövőbeni növekedés érdekében megtartani a tartást..

2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)

A brit multikulturális telekommunikációs vállalat, amelynek jelenléte különböző kontinenseken, köztük Ázsiában, Afrikában, Európában és Óceániában érezhető, egyre inkább elnyeri az általa megérdemelt elismerést.

A Vodafone-nak az évek során voltak hullámvölgyei, ebben az évben sem volt másként a vállalat.

De a dolgok potenciálisan jobb irányba fordulnak 2021-ig, és hosszú távon az üzlet számára számos vonzó okból.

A társaság árfolyama az évek során meglehetősen alacsony volt, de 2021-re vezetve a növekedési lehetőség hatalmas az Egyesült Királyság telekommunikációs társasága számára.

A társaságok első pénzügyi beszámolójában a telekommunikációs csoport 19,2 milliárd font (21,4 milliárd euró) bevételről számolt be egy szeptember 30-ig tartó hat hónapos időszakon belül..

Beszámoltak arról, hogy a vállalat bevételei 3 milliárd euró az Egyesült Királyság piacáról származik, a fennmaradó rész pedig más kontinensekről származik, ahol a cég kereskedik.

Mivel ebben az évben a világ gyorsabban és gyorsabban mozgott a digitális világba, a kereslet nyilvánvaló volt azoknál a fogyasztóknál, akik lassan alkalmazkodtak a kényszerített otthoni munkavégzéshez.

Az új intézkedések miatt a mobilszerződéseket kötő ügyfelek száma állítólag csaknem 145 ezerrel nőtt.

A vállalat nagy törekvése az, hogy “egymilliárd életet javítson, és 2025-ig felére csökkentse a környezeti hatásokat”, amelyre a vállalat erőre kap, hogy archiválja ezt az ambíciót.

Az 5G a telekommunikációs társaságok legújabb kiegészítője, amelyről a vállalat nagyszerű értékeléseket kapott, mivel az 5G-kiegészítésével az egyik legjobb és legerősebb hálózati szolgáltató volt..

Figyelembe véve az idei kihívásokat, a Vodafone az év elejétől augusztusig bevételeit 3% -kal, EBITDA-ját 2,6% -kal, a társaság szabad cash flow-ját 4,7% -kal, 5,7 milliárd euróra növelte..

Amikor felkészülünk a 2021-es évre, az elemzők jó eredményeket jósoltak a vállalat számára a következő évre, amelyek a következő években potenciálisan tovább fognak emelkedni, minden rendben.

Bár a Vodafone ingatagságot mutat, még mindig sok pozitívumot kell elvenni és részesei lenni.

A vállalat elérhető ambícióival, bevételeinek növekedésével és a különböző kontinenseken tapasztalható pozitív keresletével a Vodafone az Egyesült Királyság részvénye, amely kiemelkedő szerepet játszik a hosszú távú szállításban.

3. Premier Foods Nyrt. (LON: PFD)

premier élelmiszer-készlet

A Premier Foods ad otthont Nagy-Britannia legnépszerűbb és legkedveltebb márkáinak, amelyek közé tartozik Mr. Kipling, Angel Delight, Bird’s Custard és még sok más top névmárka..

Ilyen csúcsmárkákkal a szárnyai alatt a Premier Foods az FTSE 250-et évről évre állandó bevételével gyönyörködteti, miközben az egyes márkákon belül az eladások név alatt szárnyalnak.

2020 az alapvető kiskereskedelmi vállalkozások éve volt, mivel növelték és növelték az eladásokat, ami a bevételek szárnyalását mutatta, és a PFD volt az egyik legjobban teljesítő.

Mivel az ország több országos és helyi zárlatban is részt vett, a vállalat végső bevételének eredménye elképesztő lesz, mivel a félidős eredmények már megmutatták az emelkedést.

Szeptembertől a márka bevétele az első félévben 18,6% -kal, 367 millió fontra nőtt. Óriási 40 millió font követi, amelyet a vállalat nettó terheléséből fedeztek, amely jelenleg 429 millió font.

Mivel az egész országban egyre több ember süt és főz saját otthonában, „kivételes” pozitív hatást gyakorolt ​​a márkára, mondta Alex Whitehouse vezérigazgató.

Haladunk előre, mivel a bizonytalanság továbbra is 2021-ig folytatódik, a népszerű termékek iránti kereslet továbbra is ugyanolyan népszerű lesz, mint az idén, mivel a szigorú biztonsági intézkedések még egy ideig érvényben maradnak.

Whitehouse beszámolt az év végi eredményekről, és tanácsot adott a vállalatnak: “Arra számítunk, hogy az egész év kereskedelmi nyeresége meghaladja a jelenlegi piaci várakozásokat”.

Mivel a brókerek és elemzők arra számítanak, hogy a márka továbbra is népszerűsödni fog, hisz abban, hogy a jelenlegi intézkedések továbbra is érvényben lesznek (legalábbis az év elejére), nemcsak a társaság éves eredményei, hanem a hosszú távú növekedési potenciál is javulni fog.

Mivel az árfolyam 102,20-nál áll, ez az egyik brit élelmiszer-készlet, amelyet 2021-ig kell vásárolni, és hosszú távon fantasztikus növekedést jelent, miközben az ügyfelek továbbra is kedvelt ételeket árasztanak el, amelyeket szeretünk.

4. Taylor Wimpey Nyrt. (HON: TW)

A nyilvánvaló vállalkozásain kívül egy iparág 2020-ban az ingatlanipar házépítő társaságainak, valamint az ingatlanpiacnak egy éve volt.

A Datolyaszilva mellett Taylor Wimpey kihívásokkal teli évet töltött el, azonban a vállalat megalapozottan áll a pozitív pénzügyi helyzettel, és fényes hosszú távú jövőt kíván elérni.

Ebben az évben Taylor Wimpey árfolyama olcsón vásárolható meg, az alsó 100-tól kezdve, amely az ingatlanipar iránti kereslet miatt a mai napig 161,50-re emelkedett.

Mivel a lakások iránti kereslet az egész országban nyilvánvaló, és a rendelkezésre álló lehetőségek hiányában – ideértve az alacsony kamatlábakat és a 2021 márciusáig tartó bélyegilleték-ünnepet – 2021-ig tartó nagy futamidejét és a Hosszú távon.

Az év első felében a Covid-19 az összes iparágat leállította, és minden műveletet szüneteltetett, ami az iparágak, köztük az ingatlanipar túlnyomó többségében is szomorú, száraz varázslatokat tapasztalt.

Ahogy alakultak a hetek és a kormányzati intézkedések kissé enyhülni kezdtek az egész országban, az ingatlanipar lassan haladt.

Eközben a jelzálog-kamatlábak történelmi mélypontra kerültek, kéz a kézben, a kormány bejelentésével, amely megerősítette, hogy a bélyegilleték-ünnep erős fogyasztói keresletet tapasztalt.

A cég legújabb kereskedési frissítési jelentése erős mérleget és cash flow-t lát. A várható nettó készpénzegyenleg 500 millió – 750 millió font között van.

Mivel a kereslet és a fellendülés dominált az ingatlaniparban a második negyedévben, ez minden várakozást felülmúl.

A vállalat már most a piaci elvárások csúcsára törekszik a cég bevételeivel.

A lakáspiac iránti kereslet és az erő egyre erősödése miatt a vállalat azt is várta, hogy a következő 12-18 hónapban a földterületük mintegy 10 ezer telekkel nő majd.

Az Egyesült Királyság ingatlanpiacán belüli erős jelenléte mellett a házépítők Spanyolországban is jelen vannak, amely a nemzetközi utazási tilalom és korlátozások miatt lassabban gyógyult meg.

A cég azonban arra törekszik, hogy az oltási hírek fényében az új éven belül normalizálódjon.

A becsült 85-90% -os komplikációs ráta 2021-re, az erős megrendelésállomány új évre költözésével, folyamatos vásárlói igényekkel együtt azt bizonyítja, hogy Taylor Wimpey 2021-ben és még további években nagy sikerre törekszik..

Éppen ezért a TW az Egyesült Királyság egyik legfontosabb tőzsdei vásárlási lehetősége.

Taylor Wimpey mellett a Persimmon is egy legjobban teljesítő brit részvény, amely erős 2021-re készül.

Itt lebontottuk és megosztottuk az ingatlanvállalkozások pozitívumait, amelyek az idei évből származnak, és amelyek jó eredményeket hoznak a jövőre nézve, valamint 9 másik legjobban teljesítő brit részvényt, amelyekre 2021-ben vásárolhat..

Az egészet lefedjük, és nem hagyunk kőzetet az Egyesült Királyság részvény kereskedési útján.

5. Burberry Group Nyrt. (LON: BRBY)

A Burberry, a luxus csúcskategóriás divat-kiskereskedelmi márka, aki bizonytalan időkben is bevételt szerez a világ minden tájáról..

Bár a divatmárkának enyhén szólva sem volt fényes éve, mint ahogy sok vállalat világszerte 2021-ig vezet előre, és a vállalatok bevált eredményeit nézi, ez az érvelés arról, hogy ez a részvény egyként kerül a listára a 2021-ben és azon túl megvásárolható brit részvények közül.

A népszerű divatmárkának nemcsak az Egyesült Királyságon belül van erős kereslete, hanem a márka ázsiai piacán is régóta érvényesül a kereslet.

A világméretű járványválság ellenére a divat olyan iparág, amely soha nem megy ki a divatból. Ami az ikonikus védjegyet illeti, a Burberry Group bebizonyosodott, hogy népszerű az összes munkásosztály körében.

A 7,397 millió font piaci kapitalizációval a Burberry Group jelenlegi stratégiájával növekedni kíván, ahogyan azt a társaság elnöke, Dr. Gerry Murphy és Marco Gobbetti vezérigazgató javasolja..

A társaság 2019/20 éves éves jelentéséből kiderül, hogy ez az év a Covid-19 járvány miatt nagy hatással volt a társaságra.

A társaság 2,6 milliárd font bevételt ért el, ami 3% -kal csökkent, és a beszámoló szerint az üzemi eredmény 57% -kal csökkent márciusban.

A cég a mai napig még mindig lemaradt arról, hogy hol akartak lenni a járvány miatt.

Ugyanakkor az év elején, amikor a világ többsége szigorúbb zárlati intézkedésekbe kezdett, Kína és Dél-Korea újranyílt és „pozitív növekedést” tapasztalt az éves jelentés szerint.

Amint a világ egyre inkább digitalizálódik, a Burberry-nek nagy az igénye az online jelenlétének köszönhetően, amely a nyár folyamán a márka a vártnál hosszabb ideig tartotta tavaszi / nyári készletét, hogy az ügyfelek online vásárolhassák ezeket a szezonális formaterveket, hogy pótolják az elveszetteket bevétel.

Az új pénzügyi év kezdetéhez vezető Burberry célja, hogy tovább fejlessze és terjessze brit egyediségét a különböző kontinenseken. Folyamatos sikerrel az ázsiai piacon.

A normálitás 2021-ben visszatérő reményével a Burberry az eladásaival igyekszik visszafelé mászni a létrán, a márka eladásainak nagy részét utazó fogyasztók adják..

Ez a márkát Egyesült Királyság részvényévé teszi, amely 2021-ben és a jövőben is részese lehet.

6. JD sportdivat (LON: JD)

A JD Sports, a brit sportdivat-kiskereskedő, amely izzó évet tölt be annak ellenére, hogy a Covid-19 a kiskereskedelemre hatással volt.

A sport kiskereskedelmi erőmű nem csak a márkáján belül szolgáltatja az eredményeket, hanem a társaság a név bővítésének látókörét is bővíteni kívánja, mivel a közelmúltban a divatkereskedő, a Debenhams potenciális vásárlásához kapcsolódtak..

Amíg a tárgyalások december elején nem zárultak le, az Acadia-csoport további pusztításai miatt adminisztrációba került, akik a Debenhams Group bevételeiben kulcsszerepet játszottak és játszottak.

Ami bizonyítottan túl nagy kockázatot jelentett a sportcég számára.

A márka 7,65 milliárd font piaci korláttal és részvényekkel, amelyek évről évre 7,30% körül mozognak, a márka egyáltalán nem jár rosszul.

A JD részvényei 147% -kal emelkedtek az elmúlt év során, a sportmárkák nettó jövedelme 6% -kal esett vissza. Bár a sportmárkák bevétele 6,11 milliárd fontra nőtt 2020-ban az év eleji 4,72 milliárd dollárról.

Figyelemre méltó, hogy a JD árfolyama köztudottan magas, minden bizonnyal van helye visszafelé emelkedni.

Annak fényében, hogy az Egyesült Királyság kormánya országszerte feloldotta a helyi zárolási intézkedéseket, láthatjuk, hogy ez a népszerű sportkereskedő még nagyobb eredményeket mutat, amikor közelebb kerülünk az ünnepi időszakhoz.

Mivel az egész országban és világszerte üzletek nyílnak, amelyek több mint 600 üzletet foglalnak magukba világszerte, és hogy ne feledkezzünk meg a vállalat erős digitális jövedelméről, ez a kiskereskedelmi márka egy olyan részvény, amelyet meg kell vásárolni, és 2021-ben szoros kapcsolatban lehet.

7. Ocado Group PLC (LON: OCDO)

Utoljára listánkon az Ocado Group PLC egy brit online szupermarket, amely büszke arra, hogy „nem hagyományos szupermarket”..

Az online kiskereskedő közvetlenül a cég raktáraiból küldi el a szállítmányokat, anélkül, hogy az egész országban áruházlánc érezné a szupermarketek jelenlétét.

Az online élelmiszerbolt-társaság jelentős növekedést ért el bevételeiben, amelyet a legutóbbi, november 29-ig tartó jelentésében dokumentáltak..

A kiskereskedelmi bevétel 579,6 millió font, több mint 100 000 font az előző évi eredményekhez képest, ami csak félénk, 430,0 millió font.

2020 vitathatatlanul áttörő év volt a vállalat számára, nem azért, mert a múltban gyengén teljesítettek, hanem az idei események fényében a vállalat a Covid-19 alkalmazkodó intézkedéseivel ismertebbé vált a fogyasztók számára.

Az egyediség biztosítása a közvetlenül a cég raktáraiból érkező termékekkel óriási mértékben az az e-élelmiszerbolt lesz, amelyre figyelni kell, amikor az új normál piacra lépünk..

Mivel a társaság árfolyama lenyűgöző ütemben tartott, bár volatilitási pillanatai voltak és az értékesítés erősödött, nem csoda, hogy a befektetők szorosan figyelik ezt a virágzó brit részvényt.

Mivel a sarkon van a Brexit, ez természetesen a befektetőket vezeti aggályaikhoz. Nemcsak ezen az iparágon belül, hanem kollektívan is.

De milyen hatása lesz a Brexitnek az Ocado Group PLC-re?

Hosszú és rövid, a Brexit természetesen hatással lesz a vállalatra, de lehet, hogy csak rövid életű lesz, összehasonlítva más iparágak vállalataival.

Mivel a friss termelés a világ különböző országaiból érkezik a raktárakba, ez visszatarthatja vagy lassíthatja a vállalat növekedését a termelés hiánya és a várakozás miatt, amelyre szükség lehet a raktárakba való megérkezéshez..

De őszintén szólva ez valószínűleg nem okoz nagy problémát a vállalat számára hosszú távon, és reálisan a vállalat több mint valószínű, hogy egy lépéssel előrébb jár ezzel a potenciális kérdéssel, amely késést okozhat.

Mint fent említettük, a világ napról napra egyre digitálisabban működik. Ami hosszú távú hatást gyakorol, fantasztikus ez a növekvő vállalat számára, mivel a világ alkalmazkodik a népszerű on-demand digitális világ új szokásaihoz.

A márka nemcsak a digitális e-élelmiszerbolt jelenlétével áll az élen, hanem az M-mel is&S, az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb élelmiszeripari vállalata, amely augusztusban 52% -kal növelte a társaság növekedését.

A ragyogó hosszú távú befektetések kilátásaival és az ebben az évben mutatott ragyogó bevételi eredményeivel együtt ez a vállalat az egyik új jövőbe vezető vállalat, és 2021-ben mindenképpen részese lesz..

Egy másik népszerű brit részvény 2021-ben

Boohoo Group PLC (HON: BOO)

boohoo csoport állomány

A Boohoo, az online divat kiskereskedő keveréke volt ebben az évben, ideértve a részvényárfolyamot is, a csúcson belül majdnem megháromszorozódott.

A divatkereskedő népszerű a legtöbb generáció körében, akik a legújabb stílusokat és trendeket kínálják, és legfontosabb vonzereje, a márka megfizethető divatja.

Az év elején a divatmárka nagy sikert aratott a világjárvány kezdetén, azonban a márka hamarosan lendületet kapott, mivel vezető digitális előadóművész volt, mivel a lezárási intézkedések megakadályozták az egyének vásárlását a kiskereskedelmi üzletekben.

Bár a Boohoo árfolyama kiszámíthatatlan lehet, a vállalat az elmúlt 5 évben növekedett, és 2021-re tekintve a befektetők által jósolt látványos eredmények mellett még tovább fog növekedni.

A társaság részvényeinek ára jelenleg 311,80 darab részvényenként, amely elemzők szerint lopásnak minősül, mivel a vállalat számára a jövőbeni archiválás szempontjából látható potenciális növekedési lehetőség nem csupán a vásárlásra, hanem az állományban tartásra is a portfóliód.

Annak ellenére, hogy a márka idei leicesteri gyárait körülvette a média visszhangja, amelynek eredményeként a cég reflektorfénybe került, és a személyzet elhanyagolásával és alulfizetésével bélyegezték.

A társaság vezérigazgatója, Mahmoud Kamani foglalkozott a jelentésekkel, és hozzátette, hogy a Leicester teljesítményére összpontosít, nem pedig a márka kiterjesztésére más kontinensekre..

Az augusztusi jelentések szerint a vállalat éves szinten 44,54% -kal 408,25 millió fontra nőtt a globális járvány és a márka etnikai hátterének vizsgálata ellenére..

A vállalat bevételeivel, nettó jövedelmével, a készpénz és a márka összes többi pénzügyi területének nettó változásával együtt jelenleg mind zöld.

A márkák pénzügyi adatai, amelyek az utat mutatják a vállalat számára, valamint az elemzők pozitív visszajelzései és vonzó részvényárfolyama, a Boohoo-t 2021-ben megvásárolható részvénygé teszi, és hosszú távon növekedést kíván biztosítani..

A legjobb brit készletek 2021-ben – Az ítélet

És itt van, az Egyesült Királyság legfelsőbb részvényei közül 7 állítja be a fényesebb jövőt 2021-ben és azon túl is, amely szintén jó választékot kínál a bővülő portfólióhoz.

A pozitívumok mellett fontos megemlíteni, hogy minden vállalkozás saját kockázattal jár, mivel befektetéskor nincs garancia.

Befektetés az Egyesült Királyság jövőbeli legjobb állományaiba?

Miután megnézte a 7 legjobb brit top részvényt, hogy részt vegyenek 2021-ben és azon túl, itt az ideje elkezdeni részt venni az akcióban, amely csak néhány percet vesz igénybe, amíg részese lehet egy ilyen izgalmas és kifizetődő kereskedésnek utazás.

Mielőtt elkezdené a befektetés útját, elengedhetetlen, hogy tudja, semmi sem garantált a pénz befektetésénél. Éppen ezért bölcs dolog minél több kutatást végezni és elvégezni minden olyan területen, ahol pénzének elhelyezésén gondolkodik.

Kezdheti kereskedési útját otthonában, minden segítséggel és útmutatással.

Az első lépés az Egyesült Királyság részvényeivel való kereskedéshez létre kell hoznia egy kereskedési számlát, és meg kell találnia az Ön számára megfelelő brókert.

Bár számos online kereskedési platform áll rendelkezésre az online felfedezéshez, a legjobb, ha okosan választ, és győződjön meg arról, hogy a választott platform rendelkezik-e a szükséges licencekkel és a közvetítői licencekkel.

eToro, a világ vezető társadalmi és kereskedelmi platformja mindezt az Ön szabadidejében kínálja. Az online kereskedési platform egyszerűvé, stresszmentesen, hatékonyan és gyorsan teszi lehetővé a részvény kereskedést.

Az eToro számla megnyitása perceken belül megtehető, valamint egy bróker számla nyitása, amely azt javasolja, hogy a pénze legyen elkülönítve a mindennapi számláktól.

Miután megnyitotta számláját és kiválasztott egy igényeinek megfelelő brókert, akkor az utolsó pont a pénz befizetése a tőzsdei kereskedés megkezdéséhez.

Nincs időkorlát, annyi időt szánhat és annyi kutatást végezhet, amennyire szüksége van, mielőtt bármibe fektetné a pénzét, mivel mindig bölcs dolog tudni, mibe megy.

Beleértve az eToro által kínált összes előnyt, beleértve a 0-t is% jutalék, Az eToro hozzáférést biztosít az összes vezető legjobb részvényhez és egyebekhez, továbbá kereskedési oktatást is kínál, hogy megértse és megkezdhesse útját a tőzsdei kereskedésben.

Kezdeti költségek nélkül egyszerűen regisztrálhat ingyenesen, hogy első kézből megismerhesse, hogyan néz ki és hogyan működik a kereskedési számla, így amikor a valódi ügyletről van szó, akkor magabiztosabbnak érezheti magát a kereskedelemben..

Akár kezdő a részvény, akár a befektetés kezdője, ezen az egyszerű, egyenes, modern platformon keresztül megtanulhatja a kereskedelem összes trükkjét.

eToro – Vásárolja meg a legjobb brit részvényeket jutalék nélkül

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Kulcsfontosságú elvihetők

 • A legjobb 7 legjobb brit részvény mind kivételes pozitívummal jár, de egyensúlyban van saját kockázati tényezőivel.
 • A fent említett legjobb brit részvények mellett figyelje az Egyesült Királyság tőzsdéjét, mivel vannak olyan kivételes társaságok, amelyek 2021-ben „fellendülhetnek”.
 • Befektetés előtt bölcs dolog további kutatásokat végezni a választott részvényekkel kapcsolatban.
 • A gyakorlat teszi tökéletessé és nagyszerű módja a kereskedési világ megértésének és elsajátításának, mielőtt saját pénzt fektetne be.
 • Fektessen mindig okosan, egyszerűbb szempontból fektessen az eszközeivel.

Ha tetszett olvasni 7 legjobb brit készlet, amelyet 2021-ben és azon túl kell keresni kérjük, ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy érdekes lesz.

Kérjük, vegye figyelembe: A múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeli teljesítményt. A beruházások értéke akár csökkenhet, akár emelkedhet. Az ezen a weboldalon található vélemények, hírek, kutatások, elemzések, árak vagy egyéb információk általános piaci kommentárként szolgálnak, és nem jelentenek befektetési tanácsadást. A Trading Education nem felelős semmilyen ajánláson, előrejelzésen vagy egyéb információn alapuló befektetésből eredő veszteségért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector