A legjobb 9 készlet gazdaggá tesz

A legjobb részvényeket keresi? Ez az útmutató megszámolja azokat a 9 legfontosabb részvényt, amelyek 2021-ben vagyonra tehetnek szert, és megmutatja, hogyan válasszuk ki ezeket a legfontosabb részvényeket.

Ha még nem ismeri a befektetéseket, és meg akarja állapítani, hogy a piacon mely részvények vannak jó hozamok elérése érdekében, akkor nézze meg, mivel bemutattunk 9 részvényt, amelyek archiválni kívánják azt a célt, hogy gazdagok legyetek, ha okosan fektetünk be a megfelelő növekvő részvényekbe.

A legjobb 9 legjobb készlet gazdaggá tesz

Itt van egy gyors áttekintés a legjobb 9 részvényünkről, amelyek vagyont hozhatnak 2021-ben:

  1. Pinterest
  2. ETSY
  3. Földi szeder
  4. Négyzet
  5. Vályogtégla
  6. PayPal
  7. Intuitív sebészeti
  8. Facebook
  9. Cresco Labs

Ezeket a legfelsõbb részvényeket, valamint sok mást megvásárolhatja a eToro és 0% díjat fizetni!

A 9 kiválasztott részvény sok pozitív és erős tulajdonsággal büszkélkedhet, amelyek ezeket a részvényeket arra késztetik, hogy ha nem is fektetnek be, akkor minden bizonnyal megtartják őket a radarban, hogy megnézzék a befektetéseket, miközben mi vezetünk tovább az év során. Vizsgáljuk meg közelebbről, hogyan teljesítettek ezek a részvények és mit kínálnak a jövőben, mivel ezek a részvények hosszabb távon képesek teljesíteni.

Legjobb vásárolható készletek gazdaggá

A befektetők számára a legtöbb cél az, hogy bizonyos részvényeket vagy több részvényt gazdagabbá tegyenek. Olyan céget keresünk, amely meg fogja teremteni a következő „csodacsodát” bármely területen, például a következő keresleti Covid-19 vakcinát, vagy azt a céget, amely a piacon a legjobb kannabiszt biztosítja.

Ezután ezek a keresleti készletek hosszú távon megmaradnak, mivel az évek során kivételes növekedést kívánnak elérni. Ez az, amit sok befektető megfogalmazza reményében, hogy megtalálja, és igen, ez az álom több mint megvalósítható.

Ha kezdő vagy a befektetésben, és azon vagy, hogy megtaláld az olyan részvényeket, amelyek gazdaggá tehetnek, máris lehetnek ötleteid arról, hogy mely részvények rejlenek nagy potenciálban. A különféle részvények alapjaival kapcsolatos további kutatások elvégzése azonban széles körben ajánlott, mivel nagyobb képet láthat a részvényekről, beleértve annak múltját, legfrissebb teljesítményét és azt, ami bizonyos érdeklődésre számot tartó részvények előtt áll..

A 2020-as év számos tanulsággal szolgált a befektetők számára, ami sokkal inkább óvatosságra intett a növekedési részvények miatt, mivel a globális járvány miatt sokuk turbulens sziklás úton haladt, ami viszont a befektetőknek vagy a nagy tőke növekedési részvényekhez való ragaszkodásához vezetett (amelyek nagy növekedést mutatnak). kisebb volatilitással járó potenciál), vagy akár osztalékállományba kíván befektetni (biztonságosabb befektetésnek tekinthető).

Ennek ellenére a növekedési részvények, bár mindegyikük saját kockázati elemeket rejt magában, fantasztikus növekedési kilátásokat kínálnak, amelyek óriási sikerhez vezethetnek, sok éven át tartó sikerhez, és nagyon gazdaggá tehetnek benneteket, ha hosszú távon tartják ezeket a befektetéseket kellő gondossággal együtt.

Hogyan válasszuk ki a legjobb készleteket, amelyek gazdagok lehetnek

Ha bármilyen részvénybe kíván befektetni, akkor számos tényezőt figyelembe kell vennie, mielőtt közvetlenül a részvények vásárlásába kezdene.

Először, Időbe telik, hogy házi feladatot készítsen az érdeklődő részvényekről, a kiindulópont, majd potenciálisan szemügyre vegye a látókörének bővítését és több részvény megvizsgálását, hogy mit kínálhatnak Önnek, miután megértette és jobban megértette a részvények értékelését.


Ez a legfontosabb és legfontosabb lépés a kereskedési út megkezdése vagy végzése során. Az egyes részvények alapjainak vizsgálata, beleértve annak jövőbeli potenciálját is, kulcsfontosságú, ha bármilyen részvényen belül jó értéket szeretne találni, különösen, ha hosszú távon szeretne tartani egy részvényt, miközben magas hozamra törekszik..

Amint röviden elmondtuk, a vállalatok alapjai a különféle értékelési mutatók, például a társaság P / E arányának vizsgálata, mivel ez segít meglátni, hogy a részvények árfolyama milyen jól teljesít a társaság eredményéhez képest, amelyhez ez az értékstratégia az, a befektetők széles körben vizsgálják, amikor a legjobb részvényeket keresik a vagyon növelése érdekében.

Másodszor, vegye figyelembe, hogy egy vállalat mekkora adóssággal rendelkezik. A vállalat adósság / saját tőke arányának vizsgálata szintén fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni. Ha egy részvény adóssága magas a saját tőkéhez képest, akkor ez a részvény nagy kockázattal jár, és végül költséges lehet.

A vállalat részvényeinek árának vizsgálata szintén jelzi, hogy mennyire teljesítenek a részvények. Ha egy részvény árfolyama jelentősen emelkedik, ez egyértelműen jelzi, hogy a vállalat növekedési és kereseti lehetőségeket kínál, a legtöbb esetben.

Miután áttanulmányozta a részvény legfontosabb pénzügyi elemeit, akkor bölcs dolog megvizsgálni, hogy a részvény a jövőbeni fejlődés szempontjából milyen célt szolgál a vállalat határidős stratégiáival és növekedési terveivel.

Mindezen tényezők figyelembevétele kulcsfontosságú elem a részvény növekedésének megállapításához. Ha kifejezetten olyan részvényeket keres, amelyek gazdagabbá akarnak válni, bölcs dolog a nagyobb képet nézni.

Nézze meg a piacot és annak működését, vannak-e olyan részvények a piacon, amelyek különféle virágzó iparágaknak kínálnak szolgáltatásokat, például egy, a listát felvevő részvény, a BlackBerry Inc.. Ez a részvény az autóiparhoz kapcsolódik, hogy mely elektromos járművek kívánják uralni az utakat az elkövetkező 20 évben és még sok más út mellett.

Ennek ellenére vessünk egy pillantást a listán szereplő 9 részvényre. Ezek a kiválasztott részvények erős alapokkal rendelkeznek ahhoz, hogy folytassák sikertörténeteiket, vagy további növekedési sikereket teremtsenek, mivel vagy jól alkalmazkodtak, vagy okosan helyezkedtek el ebben a kihívásokkal teli évben, és úgy néznek ki, hogy az elkövetkező években vezetünk, jó helyzetben vannak.

Ezért állítottunk össze egy listát a legjobb részvényekről, amelyek előtérbe kerülhetnek a következő években.

1. Pinterest

A hátrányos helyzetű közösségi média platform, a Pinterest Inc. egy olyan részvény, amely nemcsak egyedülálló a többi közösségi média platformhoz képest, hanem egyediségével olyan közösségi média-részvénynek bizonyul, amelybe érdemes befektetnie. Az egyének erre az oldalra gyülekeznek, hogy egyediek legyenek , kreatív és megfizethető stílusok, dizájnok és inspirációk sok mással együtt.

2020-ban ez a közösségi média állomány kitűnő volt, amikor az egyének előremutató divatot és kreatív inspirációt keresnek a legújabb trendek vásárlásakor, amely megerősítést nyert, hogy 2020 augusztusáig a platformnak több mint 400 millió aktív felhasználója volt. A vállalat lehetővé teszi az egyének számára, hogy a különböző formatervezési táblákra vagy közismertebb nevén „táblákra” keressék és „rögzítsék” kedvenc terveiket, és megvásárolhassák a választott terveket.

A többi közösségi média platformhoz képest a PINS egy szórakoztatóbb, pozitívabb, kreatív platform, amelyet GIFS-ekhez és videókhoz is hozzáférhet, hogy élvezhesse.

Ez a részvény jól növekedett azóta, hogy 2009 végén megalapították, mivel nevét a közösségi média világában elterjesztette, és nagy tőkés társasággá vált, piaci kapitalizációja 50,66 milliárd dollár volt..

Az elmúlt napokban a közösségi média szolgáltató társaság közzétette legújabb, negyedik negyedéves és teljes éves eredményeit, és fiú nem okozott csalódást.

A társaság a negyedik negyedévben 76% -os, 706 millió dolláros árbevétel-növekedésről számolt be, a 2020-as árbevétel közel 50% -kal nőtt az előző év azonos időszakához képest, összbevétele 1.693 millió dollár volt. Az ilyen bevételek eredményeként a vállalat megerősítette, hogy több mint 100 millió aktív felhasználót szerzett 2020-ban, a Pinterest történetének eddigi legjobb évében az új felhasználók fogadására, amely a globális havi aktív felhasználók számát növelte, mivel elérte a 459 milliót, ami 37% -os növekedést jelent évről évre.

A jelentés zárásaként Ben Silbermann vezérigazgató és Todd Morgenfeld pénzügyi igazgató mindketten megerősítették, hogy az idei év fantasztikus siker volt a társaság számára, valamint megerősítette a vállalat jövőbeli növekedési terveit, mivel továbbra is a részvény sikereit kívánják elérni..

„A negyedik negyedév a Pinterest figyelemre méltó növekedési évét zárta le. A folyamatos termékinnováció, a kivitelezés, valamint egy korábbi és hosszabb ünnepi szezon hozzájárult ahhoz, hogy az éves árbevétel 76% -kal növekedjen ”- mondta Todd Morgenfeld, a Pinterest pénzügyi igazgatója..

Míg Ben Silbermann vezérigazgató kijelentette: “A jövőbe tekintve továbbra is az inspirálóbb és vásárolhatóbb tartalom továbbítása és a hirdetők segítése a platformunk értékének és pozitívumának felismerésében.”

A részvény jövőbeli kilátásait követve a vállalat 2021-re vonatkozó stratégiai terveinek prioritásai a Pinner-tapasztalat, a hirdetői siker és a vásárlási lehetőségek, amelyekbe a vállalat befektetni fog, mivel a létszám további növekedése a támogatás és a növekedés folytatása mellett várható. hosszú távú növekedés.

2020 februárjához képest a PINS-részvényárfolyam majdnem háromszorosára nőtt, mint ma 80,44 dollár, szemben a tavalyi ezúttal 25,20 dollárral, azt a benyomást keltve, hogy ez a részvény a valós értékét nézve jelenleg is kissé túlértékelt . Ezenkívül ez a részvény árfolyama némi ütést mutatott, de az elmúlt hónapokban sok zavar nélkül sikerült felgyorsulnia.

Ha összehasonlítja ezt a részvényt egy olyan Facebook-hoz (FB), amely saját jogán jó számokat hozott, nemcsak az elmúlt évben, hanem sok éven keresztül, a PINS-ben az új havi aktív felhasználók 37% -kal nőttek a Facebookhoz képest, akik az összes platform 14% -ot vonzott be.

A PINS állomány hibátlan mérleggel rendelkezik, az előrejelzett jövedelmek és a bevételek közel 50% -kal növekednek, nem hagyva kétséget afelől, hogy ez az állomány továbbra is archiválható.

Mivel a PINS részvények a Q1-et a cég adatai alapján 70% -os irányadó bevétellel kívánják kezdeni, ez csak a kezdet annak, ami nemcsak egy újabb sikeres év lehet, hanem egy a sok közül ennek az egyre növekvő pozitív közösségi média platformnak, amelyhez megnézheti, hogy az idő múlásával jó keresetekre tegyen szert.

Vitathatatlanul még sok minden jön a Pinterestről. Ezért a legfontosabb részvények listáján az első számú szempont, amelyet figyelembe kell venni.

Vásároljon PINS készletet 0% jutalékkal most

2. ETSY

Bár ragaszkodunk a divatos és kreatív trendekhez, a következő részvény, amely visszatérő kreativitásra tekinthet, az Etsy Inc. (ETSY).

Az ETSY részvények az elmúlt évben és az elmúlt napokban nagyszerű értékeléseket kaptak, mivel megérdemli, hogy megkapják. Mivel ez a kreatív amerikai e-kereskedelmi webhely 2020-ban egyedülálló módon egyedülálló módon segítette az egyéneket abban, hogy üzleti életben maradjanak és bevételt szerezzenek ravasz minták a lakberendezéstől a ruházatig.

A vezető online piactér jelenleg lehetővé teszi az eladók számára, hogy világszerte forgalmazzák és eladhassák termékeiket, mindegyik tőzsdei jegyzés 0,20 dollárba kerül, az Etsy pedig az egyes termékek végső eladási árának 5% -át veszi fel. Míg az eladók havi díjat fizetnek az Etsy Inc-nek, hogy piacukon működjenek.

2020 folyamán a magánszemélyek az online vásárlásokra kényszerültek, mivel az üzletek világszerte többször bezárták kapuit, és sok országban jelenleg korlátozások vannak érvényben az üzletek zárva tartására, így az online piacterek az online értékesítés révén növelhetik a bevételt, és az Etsy arra törekszik, hogy egy egyértelmű nyertes ebben a játékban.

A negyedik negyedéves és a teljes év eredményeit 2021. február végén közzéteendő céget a befektetők már világszerte felvették és beszéltek róla.

Mivel a befektetők alig várják, hogy lássák, mit vont be ez a részvény az elmúlt negyedévben, és mit termelt ez a részvény az év során, mivel az e-kereskedelmi szektor uralta a piacot 2020-ban. Az a tény, hogy az Etsy sokkja több mint 330% -kal nőtt az év folyamán a részvény várhatóan fantasztikus hozamot hoz, főleg, hogy magában foglalja a karácsonyi ünnepi időszak értékesítéseit.

A társaság harmadik negyedéves jelentésében az ETSY Inc. árbevétele 128% -kal, 451 478 dollárra nőtt a harmadik negyedévben, 2019-ből 197 497 dollárra, amely 102,1% -os növekedést mutatott a szeptember 30-án véget ért kilenc hónapos időszakban, 1108 270 dolláron..

Az aktív eladók 42% -kal nőttek az aktív vásárlók mellett, ami 55,4% -ra nőtt, ami megerősítette, hogy a vásárlók egyedi terveket kerestek.

Ma az ETSY árfolyama 229,15 dolláron áll, 52 hetes tartománya a legalacsonyabb 29,95 és a legmagasabb 239,47 dollár között mozog. De a társaság statisztikái alapján, beleértve a részvényárfolyamot és a 118-as P / E arányt, amelyet jelenleg birtokol, ez a részvény enyhén szólva túlértékeltté teszi. De ha a részvényárfolyam süllyedni látszik, akkor ez a részvény minden bizonnyal hozzáadja a portfólióhoz, és megtartja a hosszú távú befektetéseket, mivel nagyszerű növekedési kilátásokkal büszkélkedhet minden egyediségével.

Sok szakértő azt állítja, hogy az ETSY részvényeknek hosszú utat kell megtenni. Mint ilyen, akkor esélye van arra, hogy a részvényeket kedvező áron vásárolja meg.

Vásároljon ETSY készletet 0% jutalékkal most

3. BlackBerry

A Candian multinacionális vállalat, a BlackBerry kiállja az idő próbáját, és továbbra is megtartja jelenlétét az okostelefon szektorban. Igaz, a BB Stock határozottan elmarad az olyan vállalatoktól, mint az Apple Inc (AAPL), de a BlackBerry Inc minden bizonnyal erős szereplő, mivel az utóbbi években más utakra, többek között a kiberbiztonsági szolgáltatásokra és a tárgyak internete megoldására összpontosított. Bizonyítva, hogy ez az állomány képes a sokféleségre, és sikeresnek tűnhet ezen a növekvő sugárúton.

Az elmúlt napokban a BB árfolyama drámai módon megemelkedett, amire a BlackBerry még arról is beszámolt, hogy nem biztosak abban, hogy pontosan hirtelen mekkora kereslet merül fel, azon kívül, hogy a befektetők már látnak valami különleges fejlődést, ami potenciálisan be fog következni a jövő, amikor a BlackBerry világa más növekvő iparágakkal csúszik.

Noha a BlackBerry továbbra is az okostelefon szektorral működik, a kiberbiztonsági megoldások vezetik az utat. Valójában az egyik sugárút, ahol a BlackBerry csak kiváló lehet, az Intelligens járműadat-platformján (IVY) belül található. Ez az adatplatform segít az autógyártóknak pontos és biztonságos járműadatokhoz jutni ahhoz, hogy fenntartsák vagy stabilizálódjanak, valamint további betekintést nyújtsanak, amelyeket mind hozzá kell adni a járművekhez a jobb vezetési élmény érdekében.

Ennek ellenére, ahogyan az elektromos autók felé történő nagy elmozdulás irányul és halad, ez egy hatalmas út, amely szépen szemlélheti a kiváló BB állományt, és amely továbbra is jelentősen növekedhet. Az IVY-vel együtt a BlackBerry QNX szoftverét 2020 közepétől már több mint 175 millió autóba telepítették szerte a világon, ami óriási növekedést jelent a vállalat 2019-es jelentéséhez képest.

A vállalat növekvő lehetősége mellett a járműiparban a számítógépes vírusok megelőzése és blokkolása szintén a BlackBerry megjelenésének és eredményességének egyik módja. A BlackBerry idővel különféle vállalatokat vásárolt, és egyet 2019-ben a Cylance szoftverszolgáltató cég, amely több díjat is elnyert sikereiért, és amelynek bevétele 2019-ben 100,1 millió dollár volt, a BlackBerry Inc 1,4 milliárd dollárért vásárolta meg..

Hogyan néz ki a BlackBerry Stock ma?

A BlackBerry Inc. részvényárfolyama jelenleg 13,17 dollár, 52 hetes tartománya pedig 2,70 dollár a legalacsonyabb, a legmagasabb pedig 28,77 dollár. De a BB részvények árfolyama rendkívül ingatag, amint azt megmutatta, nemcsak az elmúlt hónapokban, hanem az elmúlt években is.

Ha megvizsgálja ezeket a részvények alapjait, akkor láthatja, hogy a BB részvények nagyon kockázatosnak tűnnek, és bizonyos fokig igaza lenne. De egy másik pozitívum, ami erre az állományra vonatkozik, az az, hogy egészséges pénzügyi helyzetben van, beleértve a BlackBerry rövid lejáratú eszközeit, amelyek jól meghaladják mind a rövid, mind a hosszú lejáratú kötelezettségeit.

A társaság nemrégiben kiadott harmadik negyedéves jelentésében megerősítést nyert, hogy a Canadain részvények újabb jó teljesítményt nyújtottak. A társaság a GAAP harmadik negyedévi bevételéről 218 millió dollár bevételt számolt el, amely elmaradt a vállalatok 259 millió dolláros második negyedévétől, de továbbra is erős keresletet mutat a szoftverek és szolgáltatások GAAP-bevétele mellett a harmadik negyedévben, 162 millió dollárral, bár ez a szám a vállalat mögött van 2019-es adat 262 millió dollár. A visszaesés kollektív hozzájáruló tényezőknek volt köszönhető, ideértve a Covid-19 járványt is, amely a gazdaságot még mindig eluralkodta.

A társaság teljes pénzeszközeit, pénzeszköz-egyenlegeit, rövid és hosszú távú befektetéseit szintén szépen meghatározták 757 millió dollárban, a működési tevékenységből származó nettó pénzeszköz pedig 29 millió dollár volt..

Mivel az utak kétségtelenül folyamatosan gyorsulnak, a kiberbiztonsági szektorban az egyének továbbra is távolról dolgoznak az elektromos járművek mellett, amelyek az elkövetkező években dominálni akarnak az utakon, ezek a tényezők mind BB-készletbe vannak ágyazva ezekben a növekedési utakban.

Ez megerősítést nyer, hogy a BlackBerry Inc valójában olyan részvény, amely hátrányos helyzetű játékosnak tűnhet, és amely nagy pénzügyi megtérülést hozhat, mivel az előrejelzések szerint az előrejelzett jövedelmek a következő hároméves kilátásokra évi 89% -kal növekednek. és ennek a növekedési részvénynek rengeteg fejlõdése van.

Vásároljon BB állományt 0% jutalékkal most

4. Négyzet

Az amerikai pénzügyi szolgáltató cég, a Square Inc (SQ) olyan részvény, amelyet Ön már ismerhet, mivel ez a részvény jelenleg egy másik domináns részvény a piacon.

Ez a részvény az egyik legjobban teljesítő részvény az amerikai piacon, és már évek óta az, mivel mindkét fogyasztói kereslet nyilvánvaló, ami viszont a befektetőket e teljesítő részvény fedélzetére ugrotta..

Annak ellenére, hogy ez az állomány az évek során teljesítő vállalat volt, sok elemző úgy gondolta, hogy ez a részvény nem felel meg az elmúlt év elvárásainak a koronavírus-járvány miatt. Ami a méltányosságot illeti, mivel a vendéglátó-ipari szektor súlyosan sújtotta őket, akik a Square Inc használatával erősen működnek, ezt az utat nagy veszteségnek tekintették az állomány számára. De az SQ megtakarító kegyelme a Cash Appé, amely megtakarítási kegyelem volt az állomány számára, és amely folytatódik, és potenciálisan erősen folytathatja a Covid-19 után.

A Cash App célja, hogy a felhasználók könnyebben és hatékonyabban nyújthassanak pénzt a mobiltelefonos alkalmazás segítségével.

Egy másik kulcsfontosságú pont, amelyre utalni kell ezen az állományon a Cash App kapcsán, az az, hogy a Square 2020 novemberében bejelentette, hogy célja a Credit Karma Tax megszerzése. A Credit Karma Tax egy „csináld magad” adóbevallási szolgáltatás, amely lehetővé teszi az egyéneknek és a vállalkozóknak, hogy kéznél tudják használni ezt a szolgáltatást.

Számos módja van annak, hogy az egyének használhassák ezt a futurisztikus alkalmazást, amely növeli a növekedési kilátásokat ennek a virágzó állománynak egészében. Amint az oltóanyag bevezetése folytatódik, a vendéglátóipar teljes megnyílásának reményei azokon a kártyákon vannak, amelyek ezt az állományt ismét felvirágoztatják.

A folyamatban lévő Covid-19 járvány miatt a Square részvények megdőltek, de még mindig nagyon jól teljesítettek, felülmúlva az átdolgozott előrejelzési várakozásokat, amelyeket az elemzők adtak az állománynak, amikor a vendéglátás dél felé ment.

Ma a részvény árfolyama 262,24 dolláron áll, amely 2020 márciusától a részvény hatalmas zuhanást ért el 2020. március 20-i legalacsonyabb, 38,09 dolláros árfolyamán. De onnantól kezdve, miután a részvény ismét lenyűgözően gyarapodott, és ez elsősorban a Cash App.

Egyesek azzal érvelhetnek, hogy valójában ez az állomány jelentősen túlértékelt a részvények PE aránya alapján.

A Square Inc megerősítette, hogy a Cash App ökoszisztéma a harmadik negyedéves jelentésben megerősítette az elkötelezettséget, mivel a Cash App vásárlóinak száma csaknem megduplázódott a 2019 harmadik negyedévi időszakhoz képest. Ezzel a hírrel a Cash App bruttó nyeresége 385 millió USD-t ért el, 212% -kal több mint egy évvel ezelőtt. -év.

Ezután megtekinti a vállalat teljes nettó árbevételét, amely 3,03 milliárd dollárra rúgott a társaság harmadik negyedévében, ami 140% -os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. A teljes nettó árbevétel a Bitcoin nélkül 1,40 milliárd dollárral nőtt, ami 25% -os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest.

Mire számíthat a négyzet alakú részvény előre haladva?

A Square Inc részvényeit elemzők vegyesen értékelték, előre tekintve a Covid-19 járvány világszerte tapasztalható bizonytalansága körül, a Wall Street 36 elemzője közül 18-an ezt az állományt „Strong Buy” minősítéssel látták el, 2 a részvény „vétel”, 13 „tartás”, 1 „eladás” és 2 „erős eladás” minősítést ad, amely konszenzusos „vételi” minősítést ad.

Míg a Zacks Investment Research konszenzusos „Hold” besorolást adott az állományról, de a növekedés szempontjából megfelelő A besorolással rendelkezik. Az előrejelzett jövedelmek mellett az elkövetkező három évben egészséges 76% -kal fog növekedni.

Ez az állomány erős és ígéretes hosszú távú növekedési potenciállal rendelkezik, mivel továbbra is további szoftvereket ad hozzá, hogy meglévő alkalmazásaikat egyszerűbbé és hatékonyabbá tegye a felhasználók számára az egész világon, amikor tranzakcióikat végrehajtják. Ennek a részvénynek az elkészítése, amelyben érdemes kiegészíteni a szilárd készletgyűjteményt, de ideális esetben azt szeretné, ha ezt a készletet hozzáadná, ha az ár megfelelő.

Vásároljon négyzet alakú részvényt 0% jutalékkal most

5. Adobe

Az Adobe Inc (ADBE), az amerikai multinacionális számítógépes szoftvercég rendkívül népszerűvé vált az elmúlt években, főleg, amikor az egész világon az egyének egyre kreatívabbak lettek a közösségi média platformjain, valamint kép- és videószerkesztésekkel. Az Adobe számos szoftverterméket üzemeltet, beleértve az Adobe Illustrator programot, a Photoshop képszerkesztő szoftvert, az Adobe Creative Suite programot, az Adobe Flash webszoftver ökoszisztémát, de a legnépszerűbb Adobe Creative Cloud szolgáltatást..

Nem meglepő, hogy bár a közösségi média erős jelenlétté vált mai valóságunkban, olyan személyekkel, akiknek olyan munkakörük van, mint „Tartalomkészítők”, „Befolyásolók” és még sok más, ez az alkalmazás a szerkesztésük során történt képeiket. Ebből fakadóan más egyéniségeket, akik nem tartoznak egy bizonyos szakmába, felkeltette az állomány jellemzőit, és adaptálta őket digitális jelenlétükhöz.

Miközben a vállalkozás kreatív oldala továbbra is sikeres, az interneten való böngészés során valószínűleg több Adobe-termékkel is találkozhat. A nagy szoftvercég a kiszolgálószoftvertől az eLearning szoftverig kínál szolgáltatásokat, amelyek audio-szerkesztéshez és web-tervező programjaihoz vezetnek. 2020 folyamán, amikor az otthoni munkavégzés korlátozásai világszerte végigsöpörtek, az Adobe profitált szoftverszektorából. Ez a szoftvercég arra törekszik, hogy ne maradjon kő a soron belül, és mindannyian eddig sikeresnek bizonyultak.

Noha a részvény árfolyama kismértékben csökkent 2018 decemberében, azóta, hogy ez a részvény emelkedik és jól emelkedett, annak ellenére, hogy a márciusi enyhe esés 295,34 dollárra esett vissza, mivel a világjárvány a pénzügyi piaccal együtt megrázta a világot. Ma a részvény 493,76 dolláron áll, 52 hetes tartománya a legalacsonyabb 255,13 dollár, a legmagasabb pedig 536,88 dollár, a jelenlegi 44,55 P / E arány mellett, amely jelenleg az iparági átlag alatt van.

A társaság legfrissebb negyedik negyedéves és teljes 2020-as jelentésében ez az állomány növekedést produkált a negyedik negyedévhez képest, folytatva az éves növekedést. Az Adobe 2020-ban 12,87 milliárd dolláros rekord éves bevételt ért el, 15% -os növekedéssel az előző év azonos időszakához képest, az Adobe negyedéves bevétele 3,42 milliárd dollárt ért el a negyedik negyedévben, ami további 14% -os növekedést jelent, a digitális média szegmens 20% -kal nőtt éves szinten 2,50 milliárd dollárra, amelyre a Digital Experience szegmens árbevétele 10% -kal nőtt éves szinten 819 millió dollárra.

A Digital Experience előfizetés 14% -os bevételnövekedésével együtt.

Mivel ez a részvény meghaladta az előrejelzéseket, ideértve az árbevételét is, mivel az éves összehasonlításban 15% -kal nőtt, ideértve az 5,7 milliárd dolláros működési cash-flow-kat is, amelyek 2020 folyamán jelenleg jó pénzügyi helyzetben vannak..

A részvényjelentések alapján az Adobe Inc előrejelzett bevételei 2021-re 18,7% -kal növekedni fognak, bár a részvényre jutó jövedelmező társaságok valószínűleg csökkenni fognak a nettó jövedelem csökkenése miatt az adókedvezmény miatt 2020-ban. De ez a részvény továbbra is a növekedés növekedését várja, a bevétel-előrejelzés 15% -kal magasabb lesz az előző évhez képest, a részvény jelenlegi eredménye alapján.

A Wall Street elemzői azt is megerősítették, hogy ez a részvény az egyik, amellyel részt lehet venni, mivel a részvényt lefedő 16 elemzőből 12 értékelte ezt a kreatív ADBE részvényt „Erős vásárlásnak”, valamint az átlagos részvényár-előrejelzést 14,03-os emelkedés mellett adta meg. %.

A keresetek az év során jócskán növekedtek, csak 80% alatt voltak, és az előrelépés továbbra is jelentős növekedési teret enged ennek az állománynak. Tekintettel a jelenlegi világhelyzetre, mivel a távmunka még mindig be van ágyazva, és egyesek akár azt is mondhatják, hogy ez a Covid-19 utáni munkavégzés új módjává válhat, ezen részvény kreativitásával együtt, az Adobe Inc. minden bizonnyal olyan lehet, amely fantasztikusan hat Önre érték az elkövetkező években.

Vásároljon Adobe Stock-t most 0% jutalékkal

kereskedelmi részvények

6. PayPal

A világméretű online fizetési rendszer szilárd növekedési részvény, amely vele együtt nagy értéket kínál.

Mivel a világ egyre inkább a digitális világba vezetett, az elmúlt egy évben inkább a befektetők figyelmére hívta fel a PayPal Holdings-t. Több mint valószínű különböző okokból, természetesen pozitív és negatív okokból is. Az elmúlt napokban, amikor a társaság bejelentette a közelmúlt pénzügyi eredményeit, ez a részvény ismét emelkedett, mivel a részvények árfolyama a társaság legutóbbi megerősítéseinek eredményeként emelkedett.

Jelenleg a PayPal Holdings Inc. a legnagyobb és történelmi évet követte 2020-ban, amikor a vállalatok árbevétele 6,11 milliárd dollárra nőtt a negyedik negyedévben, megelőzve az előrejelzéseket és 23% -kal növekedve, saját bevételeit pedig negyedéven belül meghaladva 6 milliárd dollárt, éves bevételként 22% -kal nőtt és 21,45 milliárd dollár volt.

A PayPal Holdings Inc. 16 millió nettó új aktív ügyfelet adott hozzá a negyedik negyedéven belül, és rekordmennyiségű, 73 millió nettó új aktivitást nyújtott az év során, amelynek állománya 377 millió aktív számlán ért véget, ami 24% -os növekedést jelent éves összevetésben. A vállalat végül megerősítette, hogy a jövőben további 50 millió nettó új aktív számla hozzáadását várják 2021-ben.

Míg a jövőbeni kilátásokkal kapcsolatban a PayPal jövedelem-előrejelzése várhatóan évi 18% -kal növekszik, felülmúlva a piaci átlagot. A Wall Street mellett az elemzők is támogatták ezt az állományt, hogy továbbra is teljesítsenek, és a jelenleg PayPal-részvényeket lefedő 35 elemző közül 29-en „Strong Buy” minősítést kaptak, hogy konszenzusban részesítsék ezt a részvényt a részvényekről.

Maguk a PayPal Holdings megerősítették, hogy az első negyedév 28% -os bevételnövekedését várják, bár ez a részvény reális a pénzügyi értékeivel, tekintettel a késői körülményekre, hogy a részvény 2020 történelmi évéhez képest csökkenhet, de mégis a teljesítésre törekszik mivel az EPS 0,35 dollárral csökkenhet.

December végén a PayPal részvényenkénti nyeresége 3,58 dollár volt, amelyre a részvény egy részvényre jutó eredményének előrejelzése alacsony, 2,59 dolláros, 2021-re pedig magas 4,16 dolláros becslést kapott..

A társaság ma 282,17 dolláros árfolyamon ül, és a 2020 márciusi legalacsonyabb 85,26 dolláros részvényárfolyamhoz képest ez a részvényárfolyam majdnem négyszer olyan magasra emelkedett, mint ma, így világosan megértheti, hogy ez a részvény hol és hol található. cím.

Ez a részvény megint azt mutatja, hogy jelenleg túlértékelték, de van időnk megemészteni a számokat, és mivel a világ hamarosan nyitni kezd, ez a részvény árfolyama csak kissé süllyedhet, és ha igen, akkor ideális idő lesz az Ön számára. fedélzetén, és hogy ezt a részvényt hosszú távon a portfóliójában tartsa.

Ez a tendencia nem fog hamarosan lassulni, a Paypal részvények kétségtelenül hosszú évekig jól fognak állni. De ha a részvény enyhén süllyed a részvényárfolyamán, használja ki teljes mértékben az előnyét, mivel ez a részvény erős lehetőségekkel gazdagodhat meg idővel. Összességében elmondható, hogy a Paypal valószínűleg sok-sok évig megmarad a vásárolni kívánt részvények portfóliójában.

Vásároljon PAYPAL készletet 0% jutalékkal most

7. Intuitív sebészeti

Az Intuitive Surgical Inc., az amerikai Healthcare részvénytársaság, amely a hosszú távú befektetők számára fantasztikus jövedelmet szerzett az évek során, mivel ez a részvény olyan részvénygé nőtte ki magát, amelyben sok dicsőséges okból szeretne részese lenni, de a legfontosabb az egyik érték.

Az Intuitive Surgical Inc. egy amerikai vállalat, amely klinikai műtétekhez használt termékeket fejleszt, gyárt és forgalmaz.

A márka legújabb robot-alkotása, a da Vinci Surgical rendszer erővé vált magában, és olyan erővé vált, amely új szintekre emeli ezt az állományt. Ez a robotberendezés nem olcsó, és 1–1,5 millió dollár között mozoghat, vagy ha a vállalat leginkább módosított berendezését nézi, amelyet a da Vinci SI 2009-ben adott ki, akkor ez a darab 1,8–2 dollárba kerül. millió darabonként.

A rendszert beépített emberi konzollal tervezték, amelyet az orvosi szakma átvesz az irányítás alatt, miközben a lábak átnyúlnak a gépdarabtól, a gép végein elhelyezett berendezéssel, amely lehetővé teszi a sebészek számára, hogy tisztább, pontosabb képet kapjanak jobban teljesítenek a bonyolultabb és intenzívebb műtéti eljárásoknál.

Tavaly több mint 1,2 millió eljárást hajtottak végre, bár ez nagyszerű hír, a Covid-19 járvány okozta zavarok miatt még mindig visszalépés történt az eljárásokban. De kétségtelen, hogy a Covid-19 fertőzés enyhülni kezd, újabb műveletek fognak bekövetkezni, amelyek potenciálisan tovább növelhetik ezt a készletbevételt, mivel több egészségügyi intézmény igyekszik hozzáadni ezt a berendezést létesítményeihez.

Alig 5000 da Vinci sebészeti rendszert helyeztek el világszerte 2019 végétől 2020-ig.

Az Intuitív Sebészeti Rt. Részvényei ma nem olcsók, mivel ez a részvény 782,06 dolláron áll, amelyre a részvény értékelése alapján azt mutatják, hogy túlértékelt, p / e aránya 84,1.

De annak ellenére, hogy ezt az állományt túlértékelték, a Wall Street elemzői 10 „Buy” besorolást kaptak, 8 „Hold” minősítéssel együtt pedig a részvények konszenzusos „Hold” minősítést kaptak. Tizenkét havi árcélot 736,06 dollárra állítottak be, amely egyértelmű hátrányt jelez, magas 879,00 dolláros és 410,00 alacsony árcél mellett..

Ahogy haladunk a Covid-19 elleni küzdelemben, ez lehetővé teszi más sarkalatos műveletek elvégzését az egész egészségügyi ágazatban, ami az ISRG állományt egy olyan egészségügyi állománygá fogja tenni, amely egyenesen felfelé halad a skálán, mivel egyértelmű, hogy ez már jól elhelyezhető ahhoz.

Vásároljon ISRG-t Készlet 0% jutalékkal most

8. Facebook

Az erőteljes közösségi média-óriás, a Facebook (FB) egy olyan részvény, amelyet mindenki ismer, még akkor is, ha új a befektetése előtt, valószínűleg több jelzése lesz annak, hogy a részvény ma hol található a piacon.

A 2020-as kihívásokkal teli éven belül a világjárvány arra késztette az FB-t, hogy a közösségi média jelenlétében több nyereséget archiváljon, de miután kijelentette, hogy a Facebook-hirdetések óriási tényezői ennek az állománynak a bevételei között, és előre tekintve a Covid-19 utáni világra, bizonytalanságot vetít előre . De ez csak egy sugárút, bár nagy, a Facebooknak más erős és növekvő lehetőségei is vannak, amelyek nagy hozamot hozhatnak az elkövetkező években, és valószínűleg a vártnál hamarabb..

A vállalat legfrissebb negyedik és teljes éves eredményeiben az igény nyilvánvaló, mivel a Facebook napi aktív felhasználói átlagosan 11% -kal, 1,84 milliárdra nőttek, a Facebook havi átlagos felhasználói szintén 12% -kal, 2,80 milliárdra nőttek évről évre.

A negyedik negyedév összbevétele 33% -kal, 28 072 dollárra nőtt az előző év azonos időszakához képest, miközben a teljes éves bevétel 22% -kal nőtt, és 85 965 dollár volt. A készpénz és pénzeszköz-egyenértékesek, valamint az értékesíthető értékpapírok 61,95 milliárd dollár volt 2020 decemberének végén, a további létszám 30% -kal nőtt az előző év azonos időszakához képest, 58 604-re.

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és vezérigazgatója elégedett volt a vállalat teljesítményével a kihívásokkal teli idők fényében, és hozzátette, hogy izgatott a 2021-es elkövetkezőkért.

Az egyik ilyen sugárút, amelyről Zuckerberg beszélhet, a vállalat technológiai szektorában, az Oculus Facebook technológiákon belül található. Ahogy ezen a szektoron belül, van egy darab futurisztikus berendezés, amely továbbra is a Facebook márka újabb slágergyártója lehet, az Oculus Quest 2 virtuális valóság fejhallgatók. Ezt az újonnan módosított fülhallgatót a „piacon legjobbaknak” minősítették minden extrájával és frissített funkcióival.

A Facebook részvény alapjait tekintve nyilvánvaló, hogy az FB részvények egészséges és hibátlan mérleggel rendelkeznek, mivel adósságmentesek is. A mega részvény P / E aránya jelenleg 26,08, a részvényárfolyam pedig 269,38 USD.

A Facebook friss jelentésében a részvény negyedéves nyeresége részvényenként 3,88 dollárt ért el, szemben a részvényenkénti 2,56 dollárral 2019-ben.

Bár a Facebook részvényei 2021-ben alig 3% -kal csökkentek eddig, ez nagyszerű alkalom lehet a részvények beugrására, mivel úgy tűnik, hogy a vállalat mozgó terveivel 2021-ben potenciálisan jól felgyorsulhat, és ez az állomány egy az egyben amelyekről tudjuk, hogy képesek teljesíteni.

Az FB csak hab lehet a tortán, ha Ön egy lépéssel közelebb kerül ahhoz, hogy elérje a gazdaggá válás ambícióit. Az FB óriási győzelmet jelentene a befektetők számára, és teljesen ésszerűnek tűnik, ha figyelembe vesszük a vállalat mérlegének erősségét.

Vásároljon FB részvényt 0% jutalékkal most

9. Cresco Labs

CRLBF készlet

Az utolsó részvény, amely gazdaggá válhat, egy olyan iparágban található készlet, amely ebben az évben gyorsan fel akar gyorsulni, a Cresco Labs Inc..

Ennek az amerikai kannabiszgyártó cégnek megalapozott szándéka, hogy a virágzó kannabiszipar egyik növekvő állományává váljon, mivel az Egyesült Államok 2021-ben az Egyesült Államok további államaiban legalizálni fogja a kannabiszt orvosi és rekreációs célokra egyaránt..

A 2013-ban alapított chicagói székhelyű kannabiszcég talán nem tartozik a mai piac egyik legnagyobb kannabisz-állományába, de az iparágon belül a márkás termékek piacán eddig a legnagyobb nagykereskedő, mivel nemrégiben bejelentették, hogy ezt az állományt húzták 90,5 millió dolláros nagykereskedelmi bevételben csak 2020-ban.

A társaság a legutóbbi harmadik negyedéves jelentésében sok fényes eredményről számolt be, ideértve a társaság harmadik negyedéves bevételét is, amely 63% -kal nőtt a 2020 második negyedévi árbevételhez képest, amely 153,3 millió dollár. A korrigált EBITDA 182% -kal, 46,4 millió dollárra nőtt, ami a magas bevételnek köszönhető. A társaság működési tevékenységéből származó nettó készpénz 17,8 millió dollárra nőtt a második negyedévhez képest, 9,9 millió dollárhoz képest..

Mivel ez a kannabisz állomány dominál Illinois-on belül, mivel az egész államban megtartja határozott kiskereskedelmi jelenlétét, amikor a jogszabályok az egész államban megerősítést nyernek, ennek meglehetősen jól kell növelnie a Cresco Labs bevételeit, hozzáadva az állomány amúgy is növekvő árbevételét.

A Cresco Labs az Origin House 2019-es 850 millió dolláros felvásárlása, amely abban az időben a kannabiszipar legnagyobb nyilvános akvizíciója volt, segít ennek az állománynak a felvirágzásában, mivel a marihuána legalizálása folytatódik, mivel az Origin House uralta Kaliforniát, mivel termékeit egész Európában értékesítették. több mint 450 gyógyszertár.

A Cresco Labs részvényeinek árfolyama, amit ez az állomány elérhet, már az év elejétől emelkedett, és várhatóan folytatja emelkedését ezzel a részvénynövekedési potenciállal. Ma a részvény árfolyama 16,30 dollár, 52 hetes tartománya a legalacsonyabb 1,94 dollár és a legmagasabb 16,30 dollár között mozog.

Ezt az állományt 7 Wall Street-i elemző konszenzusos „Buy” minősítést is kapott az állományról, míg egy átlagos tizenkét havi árcél 14,96 dollár, 3,94% -os hátrányt kapott. A magas árcél 24,00 USD, a Cresco Labs részvények alacsony ára pedig 4,20 USD.

Ez az állomány egy olyan iparágban van, amelynek az idén fel kell gyorsulnia, és bebizonyítja, hogy minden szükséges megvan ahhoz, hogy ne csak erősítse jelenlétét a kannabisz-iparban, hanem fantasztikus bevételi eredményeket is elérhessen, amelyek magas megtérülés elérését szolgálják. lehetőség mindenképpen nem szabad kihagyni.

Hogyan lehet megvásárolni a legnagyobb készleteket 0% jutalékkal

Most már tudod, melyek azok a legjobb 9 részvények, amelyek vagyonra tehetnek szert, megalapozott alapot adott a részvény befektetés megkezdéséhez. A következő lépés egy tőzsdeügynök megtalálása

Ha érdekel, hogy egy vagy több felső részvénybe fektessen be, javasoljuk, hogy nézze meg eToro. Ez az online bróker hozzáférést biztosít több mint 1 800+ részvényhez (beleértve az ezen az oldalon felsorolt ​​9 választást) – amelyek mindegyike befektethető egy jutalékmentes alapján.

Itt mit kell tennie a részvények vásárlásához eToro:

1. lépés: Nyisson számlát az eToro-nál – fizessen 0% jutalékot a készletekért

2. lépés: Befizetési alapok

3. lépés: Keresse meg a részvényeket

4. lépés: Jutalék nélküli vételi megrendelés leadása

Ha el akarja kezdeni a részvények vásárlását, akkor erre nincs jobb hely eToro.

A legjobb készletek gazdaggá tehetnek – következtetés

Remélhetőleg bebizonyítottuk, hogy ezek a részvények miért hozhatnak szerencsét 2021-ben, és jó vétel lehet a különféle befektetők számára.

Összefoglalva: amint láthatja, ezek a részvények olyan erős alapvető elemekkel rendelkeznek, amelyek jól pozícionálják őket, valamint olyan készletek, amelyek szépen felgyorsulhatnak az év során és még sok éven át.

Ha kezdő vagy a befektetésben, és meg akarod vizsgálni, hogy ragaszkodj-e egy biztonságosabb részvényhez, amely jól tud szállítani, akkor egy olyan részvény, mint a Facebook (FB) lehet az ideális első befektetés. Ahogy ez tovább növekszik, szilárdabb stabilitást biztosít.

A fejlettebb befektetők számára, vagy ha kezdő befektető vagy, de magabiztosabbnak érzed magad a feltörekvő és a következő készletek megtekintésében, akkor a kannabiszipar egy olyan út, amelybe 2021-ben beléphetsz, így a Cresco Labs Inc. részvényeket adhat hozzá. sokszínű gyűjteményed.

Noha ezek a részvények múltbeli múltra tekintenek vissza, ami lehetővé teszi, hogy jól megértsék, merre halad ez a részvény a növekedés és az elért pénzügyi szállítás szempontjából, bölcs dolog, ha nem vesszük figyelembe az összes múltbeli készletet, és nem hogy minden reményt fűzzön ehhez az átadott információhoz. Mivel minden részvénynek megvan a saját kockázati eleme, ezért nagyon ajánlott, hogy végezzen további kutatásokat, mielőtt befektetni szeretne a választott részvényekbe.

Ezen túlmenően a részvényekbe történő befektetéskor erősen ajánlott befektetni a pénzügyi lehetőségeibe is.

eToro – Vásárolja a legjobb készleteket 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Olvass tovább:

Milyen top 15 készlet fog felrobbanni 2021-ben?

A legnépszerűbb FTSE 100 készlet 2021-ben

Hogyan válasszuk ki a legjobb részvényeket, amelyeket most vásárolhat

10 brit részvény, amelyet 2021-ben vásárolhat, megduplázhatja a pénzét

7 brit osztalékkészlet, amelyek most megvásárolhatók, és vonzó jövedelemforrást kínálnak

Kérjük, vegye figyelembe: A múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeli teljesítményt. A beruházások értéke akár csökkenhet, akár emelkedhet. Az ezen a weboldalon található vélemények, hírek, kutatások, elemzések, árak vagy egyéb információk általános piaci kommentárként szolgálnak, és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. A Trading Education nem felelős semmilyen ajánláson, előrejelzésen vagy egyéb információn alapuló befektetésből eredő veszteségért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector