Melyek a 20 legnépszerűbb telekommunikációs készletek 2021-ben?

Ezek a legnépszerűbb 2021-ben megvásárolható telekommunikációs készletek érdekes évet ígérnek

Tervezi, hogy 2021-ben befektet a legnagyobb telekommunikációs részvényekbe? Szeretne megelőzni a részvény trendeket? Jó év lesz 2021 a telekommunikációs részvényekbe történő befektetésre? Telekommunikációs részvényeket kíván felvenni portfóliójába? Vessen egy pillantást a 7 legjobb telekommunikációs részvényre, amelyekbe befektethet és megtarthatja a jövőt.

Melyek a legjobb telekommunikációs készletek?

A 2021-es hét legnagyobb telekommunikációs készlet listája:

1. Verizon Communications Inc. (VZ)

2. Comcast Corporation (CMCSA)

3. Alphabet Inc. (GOOGL)

4. NÁL NÉL&T Inc (T)

5.. Facebook Inc. (FB)

6.. Zoom Video Communications Inc. (ZM)

7. Yandex N.V. (YNDX)

Ezeket a legnépszerűbb Telecom-részvényeket, valamint sok mást megvásárolhatja a eToro és 0% díjat fizetni!

A telekommunikációs készletek összekapcsolnak minket digitális életünkkel, mivel a világ egyre inkább az online-digitális térré fejlődik.

Tavaly mind a kommunikációs, mind a technológiai készletek jelentős eredményeket hoztak az év során, annak köszönhető, hogy az egyéneknek több szabadidejük van és aktívabbak az interneten.


A különféle platformok lehetővé tették az egyének számára, hogy aktívak legyenek a társadalmi kapcsolat kialakításában a családdal és a barátokkal, mind helyi, mind nemzetközi szinten, miközben a koronavírus fertőzés elterjedt az egész világon.

Rövid összefoglalásképpen: a távközlési szektor az iparág három alszektorából áll, amelyek magukban foglalják a távközlési berendezéseket, a távközlési szolgáltatásokat és a vezeték nélküli kommunikációt..

A három alágazatban a távközlési ipar különböző vállalatok keverékével rendelkezik, amelyek az egész világon összekapcsolják az egyéneket a megismerés különböző módjainak keverékével, beleértve telefonon, interneten, rádióhullámokon, kábeleken és vezeték nélküli kapcsolatokon keresztül..

Bár az utóbbi időben a távközlési ipar egyre inkább a video és audio kapcsolatokra koncentrál.

A telekommunikációs részvényekről ismert, hogy rendszeres jövedelmükre vonzzák a befektetőket. Mivel a legtöbb távközlési részvény a piacon jó osztalékalapú részvény, de mégis van és jó tőkenyereséget kínál.

Ha az osztalékrészletek az Ön számára járnak, itt olvashatja a 2021-re vonatkozó öt legfontosabb osztalékállományt, hogy megtudja, mely vállalatok jó növekedésnek vannak kitéve 2021-es jó osztalékhozam mellett.

Gyorsan visszatér a távközlési készletekhez Phillip Nattermann, a McKinsey vezető partnere & A vállalat összefoglalta a COVID-19 által a távközlési iparra gyakorolt ​​hatást.

Nyilatkozatában azt is tanácsolta, hogy a távközlési ipar „ellenálló képességet” mutat a válság közepette, miközben az ipar bővíti szolgáltatásait, hogy az elkövetkező évekre erősebbé váljon..

„A COVID-19 válság által a távközlési iparra gyakorolt ​​legnagyobb hatás az volt, hogy az ipar egyre központibb szerepet kapott a modern társadalom működésében.

Gondoljon bele, hány embernek volt szüksége otthonról dolgozni és bejelentkezni a rendszerbe – a videokonferencia virágzik; virágzik a fájlmegosztás. ”

Amint 2021 kezd kibontakozni, a távközlési szektor általában stabil, hosszú távú növekedési szektor, amelyet mind elemzők, mind pedig úgy gondolunk, hogy ezek a távközlési részvények továbbra is boldogulni szeretnének.

Vessünk egy pillantást tovább az egyes részvények kilátásaira és statisztikáira, hogy megtudjuk, mi áll az összekötő részvények előtt.

A 2021-ben figyelembe veendő 7 legfontosabb telekommunikációs készlet:

1. Verizon Communications Inc. (VZ)

A Verizon Communications az első olyan telekommunikációs részvények listáján, akiket 2021-ben vásárolni kívánnak.

A VZ jelenleg az USA legnagyobb vezeték nélküli szolgáltatója a piacon.

Az 1983-ban alapított és New York-i székhellyel rendelkező multinacionális távközlési vállalat az évek során jól növekedett, és 2020 júliusáig 148 helyszínen, 135 300 alkalmazottal rendelkeztek irodákkal..

Bár a vállalat jól ismert az iparban, a Verizon még mindig nem jutott el a kívánt sikerhez, és őszintén szólva megérdemli.

Visszatekintve a Verizon Communications történetére, 2015-ben a Verizon felvásárolta az AOL-t, 2017-ben pedig a Yahoo! a keverékhez a Verizon Media létrehozásához.

Noha a felvásárlás nagy hatást váltott ki, a várakozásoknak elmaradt. Ez azonban elősegítette a vállalat előrelépését.

A Verizon árfolyama az évek alatt gyengébben teljesített, és kis mértékben emelkedett a 2019. január 9-én záródó részvényekhez képest. A Verizon árfolyama 57,80 dolláron áll kissé, szemben a 2019-es 56,37 dollárral..

A társaság pénzügyi mutatói a 2020-as év során számos utat csökkentek a világszerte elfoglalt pandémia miatt..

A harmadik negyedéves eredmények azt mutatták, hogy a társaság működési bevétele 4,1% -kal csökkent a 2019 harmadik negyedévéhez képest, a társaság EPS (részvényenkénti eredmény) 1,05 dolláron volt, szemben a 2019 harmadik negyedévi 1,25 dollárral..

Pozitívumként említem, hogy a társaság éves pénzforgalmi műveletei javultak, mivel 32,5 milliárd dollárt tesznek ki a 2019-es 26,8 milliárd dollárhoz képest, a vállalat vezeték nélküli bevételei együttesen 16,4 milliárd dollárral, 0,3% -kal növekedtek -évente.

A Verizon szintén erős osztalékkal rendelkezik, mivel jelenlegi osztalékhozama 4,27% -on van, ami magasabb, mint az Egyesült Államok kiskereskedelmi átlagának átlaga, és magasabb az Egyesült Államok piaci átlagánál.

A jövőben a Verizon komoly figyelmet fordít az új 5G hálózatra, amelyet a világ elé tártak, és amelyhez a VZ a leggyorsabb mobilhálózatot működteti az Egyesült Államokban..

A Verizon elnök-vezérigazgatója, Hans Vestberg nyilatkozatában kijelentette:

„Továbbra is bizonyítjuk erőnket és rugalmasságunkat azáltal, hogy nagyon erős pénzügyi eredményeket nyújtunk a harmadik negyedévben. Energiát táplál az 5G Ultra Wideband és 5G országos átalakítási technológiánk. Célközpontú kultúránk és a hálózati vezetésünk párosulva alakítja a jövőt, jobbra."

A jövőre vonatkozó előrejelzések mind ígéretesek, mivel az elemzők fényes és erős jövőt jósoltak.

A Wall Street 9 elemzője 16-ból „Strong Buy” minősítést adott 1 „Buy” és 6 „Hold” minősítéssel.

A Wall Street-i jóslatok mellett a vállalat Zacks Rank besorolása is # 3 (Hold), a VGM pontszámok értéke A érték, B növekedés, C lendület.

A VZ előrejelzett bevételei szintén szépen növekedni fognak az év és az elkövetkező évek során, az 1. év átlagos előrejelzett bevétele 138,2 milliárd dollár, az átlagos előrejelzett bevétel 3 év alatt pedig 136,0 milliárd dollárra lesz állítva + 5,94% -kal.

A Verizon EPS előrejelzése szintén növekedésre készül, 1 éves átlaggal 5,02 dollárral és 5,34 dollár + 20,52% -kal az átlagos 3 éves előrejelzésben.

2021-re tekintve a vállalat 5G hálózata várhatóan a vállalat sikeres hajtóereje lesz a jövő és a következő évek sikereinek elérésében, ami a Verizont részvényvé teszi.

A Verizon első negyedéves eredményeit 2021. április 21-én teszi közzé.

2. Comcast Corporation (CMCSA)

comcast árdiagram

Ha még nem ismeri a befektetéseket, akkor azt gondolhatta, hogy a Comcast Corporation kizárólag média részvény volt.

Ön azonban nagyon tévedne, mivel a vállalat egyformán telekommunikációs részvény, valamint a globális média- és technológiai szektorban ülő vállalat.

A CMCSA bevételei alapján a világ második legnagyobb műsorszóró és kábeltelevíziós társasága.

A céget a legnagyobb kábeltévés és otthoni internetszolgáltatásnak is besorolták, és a harmadik legnagyobb telefonszolgáltató volt az Egyesült Államokban.

Amit sokan talán nem is tudnak, az a Comcast tulajdonosa a SKY Group, a brit média- és távközlési vállalat, amely önmagában is erő.

A világ leghíresebb kábeltelevíziós csatornáinak, köztük az NBC, a CNBC és a Bravo birtoklása mellett, hogy csak háromat említsünk.

A Comcast erős versenyző az Egyesült Államokban szélessávú szolgáltatásai miatt, és az elmúlt évben növekedést mutatott, és az év és az elkövetkező évek előrehaladtával még mindig emelkedni fog..

A társaság harmadik negyedéves jelentésében a Comcast két nagy pozitív eredményről számolt be.

Megerősítést nyert, hogy az összes nagysebességű internetes ügyfélhálózat-kiegészítés a valaha volt legnagyobb számot érte el egy negyedéves eredményjelentésben, 633 000-en.

Idetartozott a Cable Communications Total Customer Relations Net Net Additions is, amely szintén a legjobb negyedéves eredményt jelentette, 556 000-nél.

Végül a Cable Communications Adjusted EBITDA 10,5% -kal nőtt, amit a nagy sebességű internet erőssége hajtott végre. Ezen eredmények tükrében befektetői a jövőt tekintik a társaságra.

Igaz, a nagyobb kép kilátásai azt mutatják, hogy a vállalatnak még további fejlesztésre van szüksége.

A Comcast Corporation megerősítette, hogy a társaság bevétele a harmadik negyedévben 25,5 milliárd dollárra, 4,8% -kal csökkent, nettó jövedelme 3,0 milliárd dollárra csökkent -18,2% -kal, a korrigált EBITDA 11,3% -kal, a korrigált nettó jövedelem attribútuma pedig 2,0 milliárd dollárra csökkent, – 37,2%.

A társaság részvényre jutó eredménye (EPS) a harmadik negyedévben szintén 37,1% -kal 0,44 dollárra csökkent 2019-hez képest.

De a társaság stabilan és erősen áll az osztalék szempontjából.

A harmadik negyedévben a társaság összesen 1,1 milliárd dollárt fizetett, a 2020 szeptemberéig tartó évben pedig összesen 3,1 milliárd dollárt fizetett osztalékként.

Tehát mi következik a vállalat előrehaladásához?

A Wall Street elemzőinek 60% -a „Strong Buy”, 35% „Hold” és 5% „Buy” minősítést adott.

1 éves árcélot is meghatároztak a Comcast számára, az átlagárcikk 54,37 dollár volt, a társaság részvényeinek előrejelzése a legmagasabb 65,00 dollár, a legalacsonyabb részvényárfolyam pedig 45,00 dollár volt..

Mivel a társaság jelenlegi részvényárfolyama 51,54 dolláron áll, ez 5,49% -os növekedést jelent, ha az előrejelzés a következő évben megvalósul.

Az üzletág telekommunikációs oldala mellett a vállalat nagyon erős médiaoldallal rendelkezik, amely szintén jól teljesített 2020-ban.

A Sky vásárlói trendjei javultak, és a Premier League Viewer nézőszáma rekordmagasságot ért el, mivel a nemzet betartja a tartózkodási otthon biztonsági intézkedéseit.

Ez csak két elem a vállalat média jelenlétében.

Mivel a Comcast nagy erő a mai távközlési és médiapiacon, nem láthatjuk, hogy ez a részvény nem virágzik, mivel az elkövetkező években is lendületet vesz..

3. ABC Inc (GOOGL)

google részvényárfolyam-diagram

Az Alphabet Inc a Google anyavállalata egy nagy tőkésségű részvény, amely továbbra is meghaladja az elemzői jóslatokat, és 2020-ban folytatódott, és ezt 2021-ben és azon túl is meg fogják valósítani..

Az Alphabet, akinek más jól ismert cégei is vannak, például a YouTube, a Wave és a Nest, minden oldalról befektető figyelmet kap.

A mai naptól kezdve a társaság árfolyama harminc kutatócég által konszenzusos „Buy” minősítést kapott az elmúlt héten. A 2. számú (Buy) Zacks Rank besorolással együtt a növekedés B-pontszámával, ahogy a vállalat előrelép.

Az Alphabet részvények árfolyama ma 1797,83 dollár, mivel az elemzők 2022 januárjáig 3,4% -os, 1859,00 dolláros részvényárfolyam-növekedést jósoltak..

A GOOGL legyőzte az összes bevételi várakozást, amelyet előre megjósoltak és prognosztizáltak a társaság számára 2020-ban.

Az ábécé továbbra is erőteljes növekedést mutat a 2020-as kihívások ellenére, és ahogy a COVID-19 járvánnyal is.

2020. október 29. volt a vállalat harmadik negyedéves eredményeinek megjelenési dátuma, és az Alphabet nem okozott csalódást, mivel minden terület zölden világított.

2020. szeptember 30-án a társaság árbevétele 46 173 dollárt mutatott, 14% -kal növekedve az előző év azonos időszakához képest, összehasonlítva az elemzői előrejelzések 42,90 milliárd dollárral, az egy részvényre jutó nyereség 16,40 dolláron meghaladta a 11,29 dollárt, a társaság működési bevétele 11 213 dollárra nőtt, 24% -os működési árrés , a Google Cloud szolgáltatással, a YouTube hirdetések és a forgalomszerzés költségei felülmúlják az elvárásokat.

A vállalat jelentésében az Alphabet és a Google vezérigazgatója megosztotta gondolatait a GOOGL harmadik negyedéves teljesítményével kapcsolatban.

“Erős negyedévünk volt, összhangban a tágabb online környezettel. Ez is bizonyíték arra a mély beruházásokra, amelyeket az AI-ba és más technológiákba fektettünk, olyan szolgáltatások nyújtására, amelyekhez az emberek segítségért fordulnak, nagy és kicsi pillanatokban.”

A vállalat negyedik negyedévébe költözve megerősítést nyert, hogy a távközlési részvények jövedelmet kapnak a Google felhő üzletéből.

Ahhoz, hogy tovább merülhessünk a vállalat jövőbeni elemzői előrejelzéseiben, minden terület egy színnel világít, és mindegyik egy irányba, felfelé halad.

A Wall Street elemzőinek további 80% -a határozott „erős vásárlással” állítja össze a nagy részvények előrejelzésének átlagos 1 éves bevételnövekedését 179,7 milliárd dollárra, a 3 éves átlagos bevételi előrejelzés pedig 240,7 milliárd dollár + 40,17%. 1. évtől.

A GOOGL részvényenkénti jövedelme szintén évi 20,62% -kal nő.

Nem lesz nagyobb és jobb, mint az Alphabet Inc., mivel ez a részvény tovább növekszik, fantasztikus részvény, hogy hosszú távú befektetésként részese lehessünk.

4. AT&T Inc (T)

at & amp; t részvényárfolyam-diagram

Oké, bár AT&A legfrissebb adatok miatt nem biztos, hogy a T Inc az első részvény, amely mások felett eszébe jut, és amelyet azonnal vásárol. Ez a részvény azonban valóban jó vétel, tekintve a részvények potenciális fényes és erős jövőjét.

Mivel a vállalat tovább fejlődik kommunikációjává és az 5G hálózattal való összeköttetéssé, a vállalat korábbi teljesítményeit is figyelembe kell venni ezen részvény megtekintésekor.

NÁL NÉL&A T a világ legnagyobb távközlési vállalata, amely egyben a legnagyobb mobiltelefon-szolgáltató és a legnagyobb vezetékes telefonszolgáltatás az USA-ban.

Amellett, hogy a távközlési iparban határozott szereplő, a T a technológiai, tömegtájékoztatási és szórakoztatóipar résztvevője, valamint a WarnerMedia anyavállalata..

A társaság múltját tekintve a vállalat komoly rekordokkal rendelkezik.

Az elmúlt évben azonban AT&A T részvényárfolyamának felfelé és lefelé eső éve volt, amely 2020 elején kezdődött, ésszerűen 40 dollár körül mozog. Bár a társaság árfolyama egész évben visszaesett és visszapattant, egészen december 29-ig 28,54 dolláros árral.

Mától AT&A T részvény árfolyama 29,02 USD.

A társaság harmadik negyedéves jelentésében a T-állomány megerősítette az előfizetők erős növekedését vezeték nélküli és szálas szélessávú szolgáltatásai terén. A társaság megerősítette, hogy az adósságcsökkenés szintén kulcsfontosságú tényező volt a harmadik negyedévet teljesítő részvényeken belül.

A vállalat megerősítette 0,76 dolláros korrigált EPS-jét a 0,94 dolláros évhez képest, és hígított EPS-jét 0,39 dollárral 0,50 dolláros yoY-hoz képest.

8,3 milliárd dolláros szabad cash flow-val és erős 45% -os osztalékfizetési rátával.

Mától AT&A T osztalékhozama 7,23%, amely az egyik legmagasabb osztalékhozam az iparban, és amint azt a harmadik negyedéves jelentés megerősítette, a T részvény most a magas 50% -os osztalék kifizetési arányát vizsgálja.

A különféle egyéb pénzügyi eredményeket tekintve, AT&A T megerősítette, hogy a társaság bevétele 5,1% -kal csökkent az előző évhez képest, 42,3 milliárd dollárra, más ágazatok csökkenése mellett.

  • Entertainment Group – 10/2% -kal csökkent éves szinten
  • WarnerMedia – YoY -10% -kal csökkent
  • Üzleti vezetékek – 2,5% -kal csökkentek éves szinten
  • Latin-Amerika – 19,3% -kal csökkent YoY

Mivel a lelkesen 5G hálózat mindannyiunk számára elérhetővé válik, az AT&T szilárdan áll a gyors, megbízható és biztonságos 5G hálózatukkal, amely 2021-re várhatóan szárnyalni fog.

Jeff McElfresh, AT&T vezérigazgatója az AT-nek&A T’s Communications 2020 júliusában osztotta meg kilátásait az új 5G hálózattal kapcsolatban.

„Ahogy az életünk az elmúlt hónapokban eltolódott, úgy változott a vezeték nélküli technológiára vonatkozó elvárásaink is. AT-vel&Az országszerte elért T 5G hálózatunk a lélegzetelállító élmények és a hatékonyság javításának új mércéjével kezdi meg az összekapcsolhatóság átalakításának útját.

McElfresh kilátásait követve Chris Sambar, a Technology Operations EVP megosztotta véleményét arról, hogy hol van AT&T a futurisztikus hálózattal rendelkező versenytársai között van.

„Versenytársaink továbbra is azon dolgoznak, hogy ugyanazt a keveréket biztosítsák, ami számukra akár hónapokat vagy akár éveket is igénybe vehet. Amit kínálunk, az ma a fogyasztók és a vállalkozások számára elérhető, és nem lassítunk. Ahogy 144 éves történelmünk során, továbbra is folytatjuk az innovációt és befektetünk a hálózatunkba, hogy az 5G lefedettségünket országszerte több fogyasztóra és vállalkozásra terjesszük. “

A vállalat 5G hálózati kiadásainak fényében mit rejt a T-részvény pénzügyi jövője?

A jövőbe nézve, AT&A T-t szilárd konszenzusú „Hold” besorolásban részesítette a 15 Wall Street-i befektető 40% -a, 33,33% -uk „Strong Buy”, 6,67% „Buy” és 20% „Strong Sell”.

A részvények előrejelzett bevételeit tekintve az előrejelzések szerint a T-részvény 1 éves átlagos árbevétel-növekedés 172,9 milliárd dollár + 0,0,2%, valamint a vállalatok részvényenkénti eredményének (EPS) várható növekedése az átlagos 3 éves előrejelzéssel 3,50 USD + 129,97%.

Ahogy belépünk 2021-be, AT&A T mind az üzleti vállalkozásoknak, mind a fogyasztóknak 5G-s hálózatukkal „egy teljesen új hálózatot” ígért.

Ha megnézzük a vállalat évek óta tapasztalható lenyűgöző erejét és erős pénzügyi helyzetét, úgy gondoljuk, hogy ez a T részvényt olyan részvénygé teszi, amelyre vigyázni kell és részvényárfolyamán 2021-ben hozzá lehet adni a portfólióhoz..

5. Facebook Inc. (FB)

facebook részvényárfolyam-diagram

A Facebook, amely részvény nem vagy csak kevés bevezetésre szorul, felkerül azon listára, hogy 2021-ben az egyik legfontosabb kommunikációs részvény..

Először is, ha még nem ismeri a befektetéseket, nem biztos, hogy tudta, hogy a Facebook a technológiai szektorral együtt ebbe az ágazatba tartozik, de az FB mindkettőben nehéz.

A közösségi média platformok gyűjteményeivel, köztük az Instagram, a Facebook és a Whatsapp, a vállalatnak volt és még mindig van helye a folyamatos növekedésre.

Annak ellenére, hogy az iparmágnás vállalat ütközik az úton, és valószínűleg több éven keresztül szembeszáll a sorral.

Tetszik vagy sem, a vállalat lenyűgöző bevételt termel, ideértve az Instagram és a Facebook digitális hirdetési szolgáltatásait is.

A társaság 2020-as teljesítményét tekintve az FB bevétele, amelyet nagyrészt a reklámeladások tesznek ki, 21,47 milliárd dollárra nőtt a harmadik negyedévben, ami meghaladta az elemzői előrejelzéseket.

A Facebook nettó jövedelme szintén 7,85 milliárd dollár volt, szemben a 2019-es 6,09 milliárd dollárral.

A vállalat havi aktivitása is felülmúlta a várakozásokat, mivel az egész világon élő embereket otthon mérés alá kellett vetni, amelynek eredményeként az aktív felhasználók 2,74 milliárdra nőttek az előre jelzett 2,70 milliárdhoz képest..

Határozottan 2021-re költözve a Facebook aggodalmat ébreszt a márka által ebben az évben rejlő lehetőségekben a folyamatban lévő COVID-19 járvány miatt.

A közösségi platformokon megjelenő hirdetések jelentik 2021-ben az egyik fő hangsúlyt, mivel több elemző is megerősítette, amely megmutatja, hogy a márka mennyire rugalmas.

Az FB-t nézve a számokban, a mega márka erős konszenzusú „Strong Buy” minősítést kapott a Wall Street 32 ​​elemzője közül 28-ból, akik 2 „Buy” és 2 „Hold” minősítéssel bírtak.

A Zacks Rank besorolása szintén a 2. (Vásárlás) szintet állítja be a részvényekre, a B növekedéshez előre haladva.

A facebook bevételeit illetően, amint azt sejteni lehetett, az előrejelzések szerint az elkövetkező években növekedni fog.

A Facebook növekedési üteme évente 22,87%, az egyéves átlagértéke 104,9 milliárd dollár, az átlagos 3 éves bevételi előrejelzés 146,7 milliárd dollár + 85,7%..

Jelenleg a Facebook jelenlegi részvényenkénti nyeresége (EPS) 8,87 dollár, amely az előrejelzések szerint ebben az évben 10,51 dollárra mozog, alacsony EPS 8,83 dollárral és a legmagasabb EPS előrejelzés 12,94 dollárral.

2022 elemző elemzése szerint az FB átlagos EPS értéke 12,86 dollár lesz. A legalacsonyabb EPS 10,67 dollár, a legmagasabb előrejelzés pedig 14,11 dollár.

Ma a Facebook részvényeinek árfolyama 267,57 USD, amelyet a Wall Street-i elemzők előrejelzése szerint 2022 januárjáig 308,44 dollárra emelkednek, ami 2021-hez képest 15,27% -os növekedést jelent..

Tehát, amint láthatja, a Facebook 2021-ben továbbra is jól megy, annak ellenére, hogy a vállalat kihívásokkal küzd.

A Facebook részvény olyan részvény, amely megadja a növekedést, mivel folyamatosan fejlődik különböző utakká és erős mérlegévé.

Ez csak két kulcsfontosságú tényező, amelyet hozzá kell adni ahhoz az érveléshez, hogy miért érdemes megvásárolnia ezt a részvényt a következő évtizedre.

6. Zoom Video Communications Inc. (ZM)

zoom részvényárfolyam-diagram

A kaliforniai székhellyel rendelkező Zoom Video Communication Inc. nagy gondot jelentett 2020-ban, amikor a világ gyorsan alkalmazkodott az otthon maradási korlátozásokhoz, amelyek mindannyian kénytelenek voltak.

Noha a kommunikációs-technológiai vállalat már a világjárvány előtt is népszerű volt, a ZM állománya új csúcsra emelkedett 2020-ban a csillag teljesítményével, amely 2021-ig és potenciálisan a jövőben is folytatódik.

A kommunikációs vállalat modern videokommunikációt kínál, egyszerű és megbízható felhőplatformdal a különböző rendszerek közötti video- és audiokommunikációhoz.

A konferenciák, oktatótermek, tantermek és társasági összejövetelek személyes beszélgetéseitől kezdve a ZoomRoomig világszerte határozottan felveszi a jelét.

A ZM teljesítményét tekintve a társaság legutóbbi, 2020. november 30-án kiadott harmadik negyedéves jelentésében, nem kétséges, hogy ez a részvény továbbra is hullámokat fog vezetni, és a befektetőket arra készteti, hogy részvényeikbe vásároljanak..

A társaság 777,2 millió dolláros összbevételt ért el 367% -kal, ami fantasztikus eredmény a társaság számára.

Azon ügyfelekkel együtt, akik több mint 100 000 dollárral járulnak hozzá a TTM-bevételekhez, 136% -kal, éves szinten 136% -kal, 433 700 ügyfélnél, akiknek több mint 10 alkalmazottja van, akik csatlakoztak az akcióhoz, és lenyűgöző 485% -kal nőttek évről-évre.

Nem kérdés, a COVID-19 járvány sok negatívumot hozott mindannyiunk számára, a Zoom állományon kívül, csak pozitívumot hozott.

A társaság jövőbeli előrejelzését tekintve ez is erősen meg van határozva. 7 Wall Street-i elemző „erős vásárlásnak” minősítette a részvényt, azonban a többség konszenzusos „tartás” minősítést adott a részvényről.

A Zacks Rank szintén # 3 (Hold) minősítést adott, de A növekedési pontszámmal.

Ami a vállalat pénzügyi előrejelzéseit illeti, a vállalat átlagos 1 éves bevételi előrejelzése 2,6 milliárd USD + 31,72%, az átlagos 3 éves bevételi előrejelzés pedig 4,3 milliárd USD + 120,95%..

Ami a társaság mai árfolyamát 349,61 dollárra teszi, a Wall Street elemzői azt jósolták, hogy a ZM árfolyama 2022 januárjára elérheti a 468,00 dollárt..

A Zoom emellett erősen megtérül a ROE előrejelzéssel, 41,97% -ra állítva.

Mivel a világ előrelép a digitális térbe, a Zoom egy telekommunikációs vállalat, amely ott lesz, hogy összekapcsoljon minket, bárhol is vagyunk a világon.

A ZM 2021-ben jó vételi és hosszú távú befektetési jegy.

7. Yandex N.V (YNDX)

yandex részvényárfolyam-diagram

Yandex N.V, az orosz multinacionális vállalat, amelynek központja Moszkvában, Oroszországban található. A Yandex internetes termékeket és szolgáltatásokat nyújt, és a márkanév alatt több mint 70 szolgáltatással rendelkezik.

Bár a listán szereplő néhány névhez képest a Yandex meglehetősen új érzés az 1997-ben alapított iparág számára, ha az Egyesült Államokban tartózkodik, nem biztos, hogy ismeri a márkát.

A vállalatnak jelenleg 17 helyszínen van irodája Európában, és Oroszország legnagyobb technológiai vállalata, valamint a keresőmotorok közül a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezik Európában és a Nemzetközösségben.

A céget hivatalosan is megerősítették, hogy a világ 5. legnagyobb keresőmotorja a többi vezető keresőmotor mögött.

A Yandex néhány versenytársát is felülmúlja, mivel a vállalat nagy teljesítményt nyújt a közösségi média és az e-kereskedelem területén.

De hogyan teljesített a részvény az év során?

Az YNDX árbevétele 30% -kal nőtt a tavalyi, harmadik negyedéves eredményekhez képest, 732,1 millió dollárra, és a vállalat nettó jövedelme is nagy nyilatkozatot tett, 356% -kal nőtt 2019 harmadik negyedévétől 275,0 millió dollárig.

Jelenleg a társaság árfolyama 70,90 dolláron van, 52 hetes csúcs 72,95 dollár, 52 hetes mélypont pedig 27,93 dollár.

A társaságnak a Forward P / E aránya szintén 51,01.

Tehát mit jósolnak az elemzők a jövőre nézve?

5 Wall Street-i elemző szerint megoszlottak, de 60% -uk konszenzusos „Hold” minősítést adott a Yandex részvényeknek, a fennmaradó 40% pedig „részvényt” vásárolt.

A Zack Rank besorolása szintén korrekt volt, és a részvénynek # 3 (Hold) lett a B-vel a növekedés érdekében.

Tehát az új évbe költözés, mivel a társaság további növekedésre törekszik, valószínűleg tovább folytatja a részvényesi értéket.

Itt az alkalom arra, hogy megvizsgálja, hogy felveszi-e a „Google of Russia” -t készletgyűjteményébe.

Egyéb telekommunikációs részvény a radarunkon 2021-re

T-Mobile US Inc. részvény (TMUS)

A T-Mobile részvényei jelenleg virágoznak, és ez azt bizonyítja, hogy ha nem voltál részese ennek a részvénynek, akkor kell vagy nézned kell, mivel a részvény tavaly 67% -kal emelkedett.

Az 5G hálózatba lépve a T-Mobile ezen a téren erősnek látszik, mivel a bevételei tovább nőnek, mivel az 5G hálózat bővítése az elkövetkező években várhatóan végbemegy.

A társaság negyedik negyedéves pozitív pénzügyi beszámolóival együtt a T-Mobile 5,5 millió utólag fizetett ügyfelet nőtt 2020-ban, ami a vállalat valaha volt legnagyobb összege egyetlen év alatt.

Csak a negyedik negyedévben 1,6 millió utólag fizetett ügyféllel együtt. A T-Mobile ügyfélköre most versenytársai felett áll, 102,1 millióval.

Az új évre költözve a vállalat erőteljes és agresszív megközelítését folytatja 5G hálózatának bővítésével, több mint 280 millió ügyfél csatlakozásának lehetővé tételével és több mint 100 millió ügyfél csatlakozásával az 5G szupergyors szélessávához..

Jelenleg a T-Mobile vezet az 5G hálózattal a Verizon (VZ) és az AT előtt&T (T), amely nagyobb lefedettséget kínál.

A T-Mobile vezérigazgatója, Mike Sievert negyedik negyedéves jelentésében megosztotta gondolatait a távközlési céggel.

"Arra összpontosítottunk, hogy páratlan értéket és tapasztalatot hozzunk az ügyfelek számára, miközben az ország legjobb 5G-hálózatának kiépítése és szállítása rekordszintű eredménnyel járt 2020-ban – és továbbra is vezető szerepet tölt be a vezeték nélküli hálózatok terén. ”

"Az 5G vezető pozíciónk minden nap erősödik. Továbbra is demonstráljuk, hogy jóval előrébb vagyunk az 5G-n futó versenyen, és készek vagyunk az ország általános hálózati vezetőjévé válni. A hálózati teljesítmény, amelyet itt, most nyújtunk, megalapozza a következő lépéseket."

Hol tartanak ma a T-Mobile adatai, és mi az előrejelzés a jövőre nézve?

A T-Mobile árfolyama ma 135,06 USD, az elemzők előrejelzése szerint 2022 januárjában 145,25 USD, 7,54% -os emelkedés.

14 Wall Street-i elemző szintén konszenzusos besorolást adott az „erős vásárlásnak”, a Zacks Rank besorolása # 3 (Hold) volt a részvény felé..

A vállalat EPS előrejelzése pozitívan alakul, az átlagos 1 éves előrejelzés 3,10 + 0,32 USD, a 3 éves átlag 6,96 + 125,35%..

A társaság eredményei várhatóan évi 28,83% -kal növekednek.

Ma a vállalat EPS pozitív, 31,66% -os, és a társaság negyedik negyedéves jelentésében arról számoltak be, hogy a T-Mobile részvényenként 1,17 dollárral jelent meg, ami szintén felülmúlta a piaci előrejelzéseket.

A legtöbb pénzügyi lehetőséggel együtt a T-Mobile részvényei az elkövetkező években erősödni fognak, a márkán belüli tevékenységek alapján, beleértve az 5G hálózat bővülő fejlődését, ami viszont pozitívabb pénzügyi helyzetet fog teremteni a távközlési részvények számára.

Összegzés

Összefoglalva: ezek a top 8 telekommunikációs részvények jól teljesítettek 2020-ban, és úgy tűnik, hogy az idei növekedésük és pénzügyi nyereségük révén tovább erősödnek, és az elkövetkező évek során tovább haladnak, miközben a világ továbbra is összekapcsolódik.

Ha további vezető részvényeket szeretne felvenni portfóliójába 2021-re, vessen egy pillantást a 7 202-es részvényválogatásra és a 2021-es 10 alulértékelt brit részvényre..

Itt találja a legjobban teljesítő brit és nemzetközi részvényeket, amelyeket minden befektetőnek figyelembe kell vennie és hozzá kell adnia portfóliójához 2021-ben.

Hogyan lehet befektetni a telekommunikációs részvényekbe?

A telekommunikációs készletekbe történő befektetés ugyanolyan egyszerű, egyszerű, gyors és egyszerű, mint valaha.

Először is, meg kell találni és megszerezni egy brókert, hogy megkezdhesse befektetési útját.

Javasoljuk, hogy bróker után kutasson, szánjon minden szükséges időt, és ésszerűen válasszon.

Rengeteg bróker érhető el az interneten, azonban nem minden bróker, akivel találkozhat, nem rendelkezik megfelelő működési engedéllyel a szabályozott törvények szerint.

Számos olyan online kereskedési platform létezik a piacon, amelyek ma különféle minőségeket kínálnak az Ön befektetési igényeinek megfelelően.

Az Etoro, a vezető online kereskedési platform, akit nagyon ajánlunk, hozzáférést biztosít mindehhez. Beleértve a zéró jutalékok felajánlásának fantasztikus előnyét.

Ha Ön kezdő a részvény kereskedéshez, eToro egy ragyogó online kereskedési platform, ahol néhány perc alatt képes lesz számlát nyitni, brókert választani, és készen áll a kereskedésre. Az egyszerű és gördülékeny útmutatást követve pillanatok alatt készen áll a kereskedési út megkezdésére.

Miután sikeresen megnyitotta a kereskedési számlát, készen áll arra, hogy felszabaduljon a tőzsdei piacon.

Ha jobban megérti a kereskedés működésének az igényeit, a fiók megnyitása után hozzáférhet egy demo kereskedési számlához, ahol gyakorolhatja a kereskedést egy 100 000 dolláros ingyenes virtuális alaptal, és demo portfóliót építeni. Míg egy másik előny, képes lesz arra, hogy mélyebben megismerje a különböző kereskedési stratégiákat.

Több mint 16 nemzetközi tőzsdéhez, barátságos online brókerekhez és több mint 8000+ befektetési részvényhez való hozzáféréssel az eToro a vezető online kereskedési platform, amely tökéletes a kereskedési út elindításához és a nagy potenciál eléréséhez.

eToro – Top Stock Bróker, vásárol részvényeket a 0% jutalék

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Fő elvihetők:

  • A 2021-re szóló 7 legjobban teljesítő telekommunikációs részvény stabil és növekedési készletek hosszú távra befektethető.
  • A telekommunikációs készletek 2021-ben növekvő évre vannak beállítva a technológiai szektorral együtt, ezért a 7 kiválasztott távközlési részvény egyikének hozzáadása rendkívül előnyös lesz az Ön számára, és jó sokszínűséget is jelent az egyre növekvő portfólióhoz..
  • A telekommunikációs részvények jó és vonzó osztalékállományok azoknak a befektetőknek, akik rendszeres, negyedévente fizetett jövedelemforrást szeretnének megszerezni.
  • A távközlési részvények és izzó pozitívumaik saját kockázati elemekkel járnak.
  • Bölcs dolog, és tanácsos a befektetés előtt további kutatásokat folytatni a választott részvényekről.
  • Végül a bróker okos megválasztása létfontosságú kulcsfontosságú tényező a kereskedési világba való belépéskor. Győződjön meg róla, hogy szán időt arra, hogy megértse az összes csínját-bínját, mielőtt kiválasztja a brókert és minden egyes befektetését.

Olvass tovább:

7 legjobb brit készlet, amelyet 2021-ben és azon túl kell keresni

A legjobb 15 közepes tőkeértékű részvény 2021-ben

Az Apple részvényár-előrejelzése 2021-re és azon túl

Készletek kiválasztása: Teljes útmutató az új befektetők számára

A Tesla részvényár-előrejelzései 2021-re és azon túlra

Kérjük, vegye figyelembe: A múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeli teljesítményt. A beruházások értéke akár csökkenhet, akár emelkedhet. Az ezen a weboldalon található vélemények, hírek, kutatások, elemzések, árak vagy egyéb információk általános piaci kommentárként szolgálnak, és nem jelentenek befektetési tanácsadást. A Trading Education nem felelős semmilyen ajánláson, előrejelzésen vagy egyéb információn alapuló befektetésből eredő veszteségért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector