Melyek az 5 legfontosabb osztalékkészlet 2021-re?

Ön befektető, aki rendszeresebb jövedelmet keres? Szeretne sokszínűséget adni növekvő portfóliójának?

Vessen egy pillantást 5 osztalék-részvényre, amelyek nagy potenciállal bírnak 2021-ig, és amelyeknek ragaszkodniuk kell a hosszú távú utazásokhoz.

5 legjobban teljesítő osztalékkészlet

Mivel 2020 bebizonyította, hogy bármikor bármi váratlanul bekövetkezhet, és rendkívül ingatagra is fordulhat.

Ennek ellenére nagyon hasonló a tőzsdén is, mivel semmi sem garantált, mivel a részvények bármelyik pillanatban átkerülhetnek a másikba.

Sok új befektetőnek, aki még csak most indul a kereskedési útnak, és a befektetőknek, akik egy ideje vannak a területen, általában egy közös cél a gazdagság megszerzése.

Amit azonban sok befektető néha figyelmen kívül hagy, az az osztalékrészvény, mivel a befektetők inkább növekedési részvények felé vonzódnak sikerük elérése érdekében.

Mindazonáltal az a potenciális bevétel, amelyet a befektető az osztalékállományból származó jövedelemáramához hozzáadhat, rendkívül hasznos lehet.

Attól kezdve, hogy megtanulják megérteni, mi az osztalékrészvény, és milyen előnyökkel járhatnak a kereskedési utadon át, egészen annak tanulmányozásáig, hogy megtanulják az öt legjobban visszatérő osztalékállományt, amelyek jelenleg olyan befektetőkre várnak, mint te, hogy felvegyék őket növekvő részlegedbe, vagy ha tapasztalt befektető vagy , ezeket a kezdő osztalékállományokat hozzáadva létrehozott portfóliójához.

Most vizsgáljuk meg, hogy mi az osztalékrészvények, és milyen izgalmas előnyöket kínálnak az Ön számára, mint befektetőnek.

Ezért állítottuk össze a 2021-es év legjobb osztalékállományának listáját, amelyet megfontolhat.

Tehát minden további nélkül …

A top 5 legjobb osztalékkészlet 2021-re:

1. Verizon Communication Inc. (VZ)

2. Kanadai Királyi Bank (RY)


3. Nike Inc (NKE)

4. Enbridge Inc (ENB)

5.. McDonald’s (MCD)

Mik az osztalékkészletek?

Ha még nem ismeri a befektetéseket, az osztalékrészvények olyan részvények, amelyeket nagyobb valószínűséggel szeretne megtartani a radarján, mivel ezek a részvények számos előnnyel járnak a befektetési út során.

Az egyszerűség kedvéért az osztalékrészvények egyszerűen a társaság profitjának részesedését jelentik.

Minden negyedévben (háromhavonta) egy társaság megosztja nyereségének egy részét a részvényeseivel, amelyet pénzbeni kifizetésekként vagy részvényként fizetnek ki, ami osztalék néven ismert.

A befektetők számára az osztalékállomány hosszú távon nagyszerű, mivel nagyszerű befektetési hozamot mutattak és hoztak. Rövidtávon az osztalékállomány továbbra is megéri, de nem lesz olyan előnyös, mint a hosszú távú befektetés.

Remek példa arra, hogy a 2021-ig vezető befektetők számára a jövőben is jól teljesítő és továbbra is jól teljesítő osztalékállomány a Broadcom (AVGO).

Az amerikai fabless félvezető vállalat az elmúlt öt évben jó növekedést mutatott, szilárd 75% -os növekedéssel és 237% -os részvényhozammal.

Ahogy a vállalat folyamatosan növekszik, az osztalékállományba történő befektetés előtt más tényezők, amelyeket meg kell vizsgálni, az osztalékfizetés arányát, az osztalékhozamot és az osztalékstabilitási tényezőt vizsgálják, amelyeket nulla és 99 közötti skálán rangsorolnak, a 99 pedig a legingadozóbb..

A osztalék hozam az a pénzmennyiség százaléka, amelyet a társaság fizet a részvényeseinek, elosztva a jelenlegi részvényárfolyamával. Az AVGO részvények jelenleg 14,40 USD éves osztalékot kínálnak, 3,34% -os osztalékhozam mellett.

A társaság osztalékfizetési aránya az a százalék, amelyben kifizetik vagy becslések szerint kifizetik a részvényeseinek.

Az utolsó ponttal együtt a társaság osztalékstabilitási tényezője megmutatja, hogy mennyire stabil a társaság helyzete, amikor részvényeseinek fizet a társaság eredményéből. Az a társaság, amely kezelhető összegű jövedelmet fizet osztalék révén, stabilnak minősül, és jövőben lehetősége van arra, hogy az osztalékfizetések növekedjenek az idő előrehaladtával.

Bár befektetés előtt tanácsos kutatni és megérteni a választott részvényeket, tisztában kell lennie azzal, hogy bár a részvények jól teljesítettek és továbbra is jól teljesítenek, ez nem erősíti meg, hogy ez a jövőben mindenképpen így lesz.

Mivel a cégvezetés, az elemzők és a befektetők csak elvárhatják és megjósolhatják jövedelmüket, és ha 2020-ig bármit megtanított nekünk, akkor ez az év bebizonyította, hogy bármi megtörténhet.

Az osztalékkészletek és a növekedési készletek közötti különbség

Bár mindkét út jó lefutási lehetőség, az osztalékállomány olyan előnyöket kínál, amelyekre a növekedési részvények sem képesek.

A legjelentősebb előny, amelyet az osztalékállományok a növekedési készlettel szemben mutatnak, amint azt már tanácsoltuk, az, hogy az osztalékállományok minden negyedévben kifizetik ezt a rendszeresebb jövedelemforrást. Míg a növekedési részvények visszaforgatják jövedelmüket a társaságba a növekedés és a magasabb hozam elérése érdekében.

Nagyobb képen az osztalékállományokat kevésbé kockázatosnak tekintik, mint a növekedési részvényeket, és évek óta ismertek arról, hogy jobban teljesítenek, mint a növekedési részvények.

A nyereség vonatkozásában a növekedési részvény befektetésekből származó nyereség akkor származik, amikor a részvényeket eladják vagy visszaváltják. Míg az osztalékot három havonta fizetik pénzforgalomban vagy részvényekben, a részvényeit nem kell eladnia.

Annak indoklása, hogy az osztalékkészlet miért minősül következetesebbnek és kevésbé kockázatosnak, mint a növekedési részvények, annak a ténynek köszönhető, hogy a cash flow-t rendszeres időközönként felszabadítják, ami következetesebbnek bizonyul, mint a növekedési készletek. Az ajánlott növekedési részvények azonban hosszú távon magasabb hozamot jelenthetnek a befektetők számára, de nem kínálnak rendszeres cash flow-t.

Összességében az osztalékállományokat azoknak a befektetőknek tervezték, akik rendszeres negyedéves időközönként és rövidebb időn belül kifizetett részvényekből szeretnének pénzáramlást szerezni, szemben a növekedési részvényekkel.

A növekedési részvényeket olyan befektetők számára tervezték, akik hosszú távon vannak, és a pénzforgalom csak a részvény eladásakor vagy visszaváltásakor áll rendelkezésre..

Összefoglalva: ha a rendszeres jövedelem az, amit el akar érni a hozzáadott következetességgel és stabilitással, akkor az osztalékállomány az Ön számára.

Az osztalékkészletek is jól ismert vállalatok

Az egyik tényező, amelyről sok új befektető nem tud, az az, hogy az osztalékrészvények a világ egyik legismertebb vállalata is.

McDonald’s, Johnson & A Johnson és a Target, az amerikai szupermarket csak három nagy név a sok sikeres osztalékállomány halmazában.

Nem minden nagy márkanév olyan növekedési részvény, mint az Amazon, a Facebook és az Apple, akik a növekedési részvények között a legnagyobb nagy nevek listáján szerepelnek.

Ha többet szeretne olvasni és felfedezni, a 20 2021-es 20 legjobban teljesítő részvény az Ön számára kombinációt kínál.

Felfedezni és megérteni a legjobban teljesítő növekedési részvényeket, amelyek tökéletes kiegészítői a portfóliójának, a további osztalékállományok további előnyeivel, amelyek nagyszerű eszközök és jövedelemforrások a jelenlegi jövedelemáramlásához.

Melyek az 5 legfontosabb osztalékkészlet 2021-re?

vessünk egy pillantást öt legjobban teljesítő osztalékállományra, amelyek 2021-ig folyamatosan teljesítenek, és az elkövetkező évekre jó potenciális osztalékbefektetésekre szánják magukat.

1. Verizon Communication Inc. (VZ)

Osztalékhozam: 4,1%

verizon részvényárfolyam-diagram

A világ egyik legnagyobb kommunikációs technológiai vállalata egyben a piacon az egyik legjobban teljesítő osztalékállomány az energiaszektorban, a Verizon Communications.

A New York-i székhellyel rendelkező társaság 2019-ben 131,9 milliárd dolláros végső bevételről számolt be, 10,02 milliárd dollár készpénz osztalékfizetéssel együtt, amelyet a részvényeseinek ugyanabban az évben kifizettek.

Az évek során jól teljesítő társaság pedig szikrázó jövő előtt áll, mivel folyamatosan virágzik.

A Verizon részvényenkénti osztalékaránya jelenleg 65,75 ct, ami 1,25 cc / részvényenként nőtt az előző negyedévhez képest.

Mivel az 5G hálózat mindannyiunk számára könnyen elérhetővé és elérhetővé vált, hogy részese lehessünk, és ahogy a vezeték nélküli technológia továbbra is átveszi a világ hatalmát, nem csoda, hogy ez a részvény növekszik részvényeinek árfolyamában.

Az 5G témakörében a Verizon határozottan az új 5G hálózat befektetéseire és mindenre kiterjedő célkitűzésére irányult. A VZ állítólag körülbelül 15 milliárd dollárt költött termékei karbantartására és beszerzésére fordított beruházásokra, amelyekhez a jól bejáratott vállalat kényelmesen megengedheti magának az ilyen kiadásokat, és akár 10 milliárd dolláros készpénz osztalékot is fizetett mellé..

A legnagyobb techcég új, 4,1% -os osztalékhozamot hirdetett meg.

A társaság az évek során nagylelkűnek minősült minden évben, mivel folyamatosan nőtt. Egy olyan vállalat számára, amely ma az egyik legnagyobb kommunikációs technológiai vállalat, megérdemli a megérdemelt hitelt.

A Vezion ár / jövedelem aránya p / e jelenleg 12-n áll a skálán, ami ésszerű.

A jövőre nézve a vállalat kitűnik a társaival szemben, mivel az 5G hálózat folyamatos felvétele egyre nagyobb lendületet mutat.

Az a részvény, amelyet sokan erős és szilárd osztalékállománynak tartanak, szintén fel kell vennie a listájára.

2. Royal Bank of Canada (RY)

Osztalékhozam: 4,1%

A 2020-ban legjobban teljesítő bank a Kanadai Királyi Bank volt, amely szintén jó stabil osztalékállománynak számít, amely hosszú távon tartható..

A banki és pénzügyi ágazatot az idei Covid-19 járvány miatt, mint sok iparágat, erősen sújtotta, de a többi vállalkozáshoz képest az RY jól teljesített.

Bár a statisztikák azt mutatják, hogy a 2., 3. és 4. negyedévben a százalékok csökkentek a tavalyihoz képest, az eredmények azonban csak marginálisak voltak a nagyobb képben, és összehasonlítva a szakterület más vállalkozásaival, az RBC vezető szerepet tölt be szilárd út 2021-ig.

A jövőre tekintve a Royal Bank of Canada kifejezte, hogy a gazdasági növekedés 2021 második felébe vezet, amely elkerülhetetlenül növeli a társaság részvényenkénti eredményét, ha előrejelzéseik javukra válnak.

Jelenleg a társaság részvényárfolyama 105,23-nál van, mint az RBC pénzügyi adatainak többségében zöld színben vannak meghatározva.

A társaság jelenlegi kifizetési aránya 54,84%, ami azt jelenti, hogy ezt a százalékot kifizették osztalékként a lemaradó 12 hónapos EPS (részvényenkénti eredmény) után.

Tavalyhoz képest a társaság éves osztaléknövekedése 1,7% -kal nő, és mivel a vállalat nagyobb növekedésre törekszik, évente átlagosan 8,14% -kal növeli osztalékát.

Megbízható, 4,1% -os osztalékhozam mellett a nagyobb növekedés szilárd célja és az összes szám zöld színű világítása bizonyítja, hogy ez a részvény egy jó kiegészítő eszköz ahhoz, hogy további jövedelmet nyújtson azzal, hogy hozzáadja ezt az osztalékot a portfóliójához.

3. Nike Inc (NKE)

Osztalékhozam: 0,83%

nike részvényárfolyam-diagram

Az amerikai multinacionális sportvállalat sok okból a közelmúltban kerül reflektorfénybe. Ennek egyik fő oka a márka lenyűgöző árbevétele 2020 második negyedévében.

A nagy sapkájú sportruházat-óriások a vártnál jobb eredményeket hoztak a második negyedéven belül, annak ellenére, hogy a részvények eddigi 35% -át meghaladják, ami a várt eredményeket meghaladta.

Ennek az évnek a fényében a Nike egy olyan márka, amely remekül várja az új évet, megerősítve az új üzletek nyitását 2021 második felében, és 2022-ben további nyitást vár..

A Nike 222,15 milliárd dolláros piaci felső korlátjával átlagosan jövedelmének 59,46% -át osztalékként fizeti ki, és évente 12% -kal növeli osztalékátlagát.

A múlt hónapban a márka bejelentette, hogy a társaság 12% -ra emeli osztalékát, amelyet 2020. december 29-től kell kifizetnie a befektetőinek..

Mivel ez az év több ezer embert vonzott szerte a világon, hogy egészséges életmódot szerezzenek és hajtsanak végre a világjárvány miatt, a Nike digitális értékesítései szárnyaltak és jelentősen növelik izzó eredményeiket, amelyek idén 37% -kal emelkedtek.

Számos előnye van, beleértve a pénzforgalmat, a márkák előremutató divatos és futurisztikus sporttervezéseit, erős digitális jelenlétét, amely magasan áll a Covid-19 pandémiában, eddigi lenyűgöző eredményei és végül a vállalat bevált eredményei növekvő osztalékfizetésben az évek alatt.

4. Enbridge Inc (ENB)

Osztalékhozam: 8,1%

enbridge részvényárfolyam-diagram

A kanadai multinacionális energiaszállító vállalat, amelyről még a Nasdaq is ír, az Enbridge.

A kanadai társaságot a Candian Stock Channel, a “DividendRank” jelentés szerint a legnagyobb osztalékállománynak nevezték el, amely a márkák meggyőző adatai mellett sokak figyelmét felkeltette..

És legyünk őszinték, a nagy tőkés részvények lenyűgöző hozama, ha nem is a legmagasabb, egészen biztosan fenn van.

Az elmúlt öt évben a társaság minden évben növelte osztalékát, és a közelmúltig a társaság részvényeinek árfolyama csökkent és 40,95-nél áll, de ez a két tényező két kulcsfontosságú tényező, mivel az osztalékhozam minél magasabb.

Mivel az olajipar súlyosan sújtotta az idei évet a járvány miatt, a Covid-19 helyreállítása optimistának tűnik az olaj- és gázipari vállalat számára.

A társaság az utóbbi időkben fő erősségeire, az adósság törlesztésére és az eszközök értékesítésére összpontosított egy szerkezetátalakítási tervben, amely utat nyit a vállalat jövőjéhez.

Az ENB-t Észak-Amerikában a legbiztonságosabb és a legmagasabb minőségű névadó áramszolgáltató vállalatnak nevezték ki, és a vállalat vezetése szintén idővel 6% -os növekedést jósolt a vállalat osztalékhozamához, amely lenyűgöző 8,1% -ot tesz ki.

Mivel a vállalat rekonstrukciós tervei folyamatban vannak, ez stabil cash flow-t tesz lehetővé a vállalat számára, hogy továbbra is növekedhessen az eredmény. A továbbhaladó tervekkel az ENB arra számít, hogy 2022-ig potenciálisan 7% -ra nő az osztalék cash-flow.

A vállalat egészséges kifizetési arányt tűzött ki célul, amely 20% végén 65% -os, vagy éppen kevesebb.

Mivel az olaj és a gáz iránti kereslet az előrejelzések szerint az elkövetkező év előrehaladtával növekszik, a hosszú távú megjelenés biztató, egészséges és fényesnek tűnik az Enbridge számára, így ez egy nagyszerű multinacionális energiaszállító vállalat az Ön jövedelemportfóliójához.

5. McDonald’s (MCD)

Osztalékhozam: 2,41%

mcdonalds részvényárfolyam-diagram

A McDonald’s vezető és ikonikus tápláléklánc a 2021-ben megvásárolható öt legmagasabb részvénytábla listájára kerül..

A világszerte milliárdok szívébe kerülő szuperélelmiszerlánc hosszú évek óta stabil és megbízható előadó, és hamarosan nem lassul le.

A globális kiskereskedő világszerte több mint 100 országban működik, és jelenlétét több mint 38 000 helyszínen mutatják és érzik.

A márka az elmúlt 20 évben megbízható és stabil részvény volt, mivel tovább növelte negyedéves osztalékkifizetését, amely szerint az elmúlt 10 év részvényenkénti osztalék növekedési üteme lenyűgöző volt, és évente alig 9% -kal érkezett.

Habár az MCD-t erősen sújtották, mint az egész vendéglátóipart 2020-ban, amely vitathatatlanul az egyik legfontosabb szektor volt, amely ebben az évben hatalmas veszteségeket szenvedett el a szomorú események miatt, a McDonald’s nagyon hatékonyan alkalmazkodott a Covid-19 biztonsági intézkedéseihez, az üzletek újbóli megnyitása óta, amelyek többnyire franchise-on vannak szerte a világon.

Amikor a McDonald’s márka fokozatosan újranyitotta üzleteit az egész világon, a növekedés nyilvánvaló volt, mivel naponta hosszú sorok alakultak ki, és a társaság árbevétele csak 0,23% -os csökkenést mutatott az előző év harmadik negyedévében..

Figyelembe véve a Covid-19 hatását a márkára és a vendéglátóipar egészére, ez egyáltalán nem rossz eredmény.

Amint az egész világon oltják magukat a Covid-19 vírus ellen, a vezető megamárka növekedése az új évben növekedni fog, az elemzők szerint az MCD bevételei 13,7% -kal növekednek.

Nem kérdés, hogy az elemzők és a befektetők miért tartják szárnyaik alatt ezt az állományt, és tanácsot adnak az MCD részvényeinek „2021-re vásárolható részvény”, mivel ez csodálatos kiegészítője a jövedelemfolyamodnak.

Hogyan lehet befektetni az osztalékkészletekbe

Az első öt kiválasztott osztalék állomány lebontása után itt az ideje beállni és felkészülni egy izgalmas kereskedési út megkezdésére az osztalék részvényeken belül.

Először is, a kutatás kulcsfontosságú, mivel az első és legfontosabb lépés az, hogy megismerje, melyik osztalékállományban kíván részese lenni..

Kezdőként részvényessé válni a cégen belül rendkívül izgalmas pillanat, de bölcs dolog mindig minél több kutatást folytatni az osztalékállományokról, és meg kell győződnie arról, hogy ismeri és megérti, mi rejlik teljes mértékben az osztalékállományon belül, mielőtt egyenesen beugrik..

Másodszor, a kutatási pont folytatása annak biztosítása, hogy értékelje azokat a kulcsfontosságú szempontokat, amelyeket figyelembe kell venni, amikor összehasonlítja vagy keresi a megfelelő osztalékállományokat, amelyekbe befektethet.

A vállalatok osztalékhozamának és a társaság osztalékrátájának vizsgálata két kulcsfontosságú tényező, amelyet alaposan meg kell vizsgálni.

Bár néhány figura megragadhatja a figyelmét, érdemes mindig tovább ásni.

A társaság részvényeinek kifizetési aránya az egyik legfontosabb szempont, amelyet meg kell vizsgálni a kutatás során, mivel ez megmutatja, hogy egy vállalat mennyi jövedelmet fizet osztalékként, ami szintén jól jelzi, hogy az adott vállalat mit akar archiválni a továbblépés érdekében.

Ha a társaság kifizetési aránya meghaladja az 50% -ot, ez potenciálisan instabilnak tekinthető, mivel ez azt jelenti, hogy 50% -ot vagy annál többet osztalékként fizetnek ki csak a részvényesek számára, és nem veszi figyelembe a társaság egyéb felelősségét..

Tehát amellett, hogy 80% vagy annál nagyobb részvénykifizetési arányú osztalékállományt látni kell, sajnos el kell kerülni abban az időben, mivel potenciálisan nagy a kockázata annak, hogy jelentős adósságokba esnek csak az osztalékok kifizetése érdekében..

Végül egy hasonló megjegyzés: bölcs dolog elképzelni, hogy hány részvényt szeretne vásárolni, és szem előtt tartani, hogy azt is javasoljuk, hogy egy erős portfólió létrehozása jól keverje a sokféleséget a választott részvényekkel.

Az osztalék állományokba történő befektetés egyszerű és gyorsabb, mint gondolná.

Rengeteg olyan online platform kínál sokféle osztalékkészletet, amelyekbe befektethet, bár érdemes az első megjelenő platformra ugrani, a bróker és a megbízható platform kiválasztása ugyanolyan fontos, mint a kiválasztott részvények kutatása.

Ezért javasoljuk a díjnyertes, megbízható online kereskedési platformot, eToro.

Az eToro segítségével az egészet a keze ügyében teheti meg. A számla nyitása egyszerű és egyszerű, ahol kiválaszthatja brókerét, valamint kereskedési számlát nyithat, amely mindig ajánlott, a személyes pénzügyi számlák elkülönítésével a kiegészítő jövedelem (kereskedési) számlától..

Miután megvan a bróker és a kereskedési számla, mind készen áll arra, hogy saját szabadidejében kezdje meg kereskedési útját.

Ha úgy érzi, hogy további útmutatásokra és gyakorlati tapasztalatokra van szüksége útmutatásainkkal együtt, az eToro rengeteg kereskedési információt kínál, összeomlási tanfolyamokkal együtt, hogy felgyorsuljon a kereskedési út során, és további előnye, hogy egy az egyben rendelkezik online oktató útmutatása.

De ennek az egyik legnagyobb előnye eToro ajánlatok kezdő befektetők számára egy ingyenes virtuális kereskedési platform. Itt gyakorolhat éjjel-nappal, amíg teljesen jól érzi magát a kereskedelem működésében. A kereskedelem működésének megismerése mellett meglátja, megtanulja és meg fogja érteni a kereskedési stratégiákat, annak előnyével, hogy nem fekteti be saját pénzét, mivel virtuális alapokat kap a gyakorláshoz.

Az eToro a legjobb osztalékállományokkal együtt tőzsdei kereskedést, kriptovalutákat, valamint CFD eszközök kereskedését is kínálja, valamint 0% jutalékot kínál az online kereskedési számla megnyitásakor..

Legjobb tőzsdeügynök, vásároljon részvényeket 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Key Takeaways

  • A 2021-re befektetésre kerülő Top 5 osztalékállomány számos előnyt kínál a befektetők számára, beleértve a negyedéves osztalékfizetést, a stabilitást és a sokszínűség nagyszerű keverékét növekvő portfóliójában.
  • Az osztalékkészleteket a stabilitása és a részvényesek számára negyedévente kiadott cashflow-kifizetések miatt jobban teljesítőnek tekintik, mint a növekedési készletek..
  • Az osztalékállományok és a növekedési részvények keveréke is lehet a portfóliójában, ez jó változatos keveréket kínál majd, amelyet felhalmoz a portfóliójában.
  • Az osztalékrészvények szintén jól ismert részvények, ezért bölcs dolog minél több kutatást végezni a részvények kiválasztásakor annak megállapítása érdekében, hogy egy részvény növekedési vagy osztalékállomány-e..
  • Legyen körültekintő, amikor a kiválasztott részvényekkel kapcsolatos kutatásokat végez, mivel bár az osztalékkészletek erős háttérrel rendelkezhetnek, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a jövőben is jól fognak teljesíteni, mivel soha semmi sem garantált.
  • Végül, okosan fektessen be, és élvezze az osztalék-részvényekbe való befektetés útját.

Ha szívesen olvasta az 5 legfontosabb befektetési osztalékkészletet 2021-re, kérjük, ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy érdekes lesz.

Kérjük, vegye figyelembe: A múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeli teljesítményt. A beruházások értéke akár csökkenhet, akár emelkedhet. A webhelyen található vélemények, hírek, kutatások, elemzések, árak vagy egyéb információk általános piaci kommentárként szolgálnak, és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector